Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Johnny Depp își acuză fosta soție că a început o relație cu Elon Musk la o lună de la nuntă. Reacția lui Ambert Heard

Avocatul lui Amber Heard a răspuns public acuzațiilor formulate de Johnny Depp, fostul soț al actriței. Johnny Depp își acuză fosta soție că afirmațiile acesteia, potrivit cărora a fost victima abuzului domestic, sunt „o farsă”. Depp susține și că Heard a început o relație extraconjugală cu miliardarul Elon Musk la o lună după nuntă. Acuzațiile au fost formulate în cadrul unei acțiuni în instanță în care Depp îi cere fostei soții daune de 50 de milioane de euro.

 

Johnny Depp și-a dat în judecată fosta soție pentru defăimare. Procesul a fost intentat vineri la o curte din Los Angeles. Depp susține că acuzațiile de violență domestică formulate de Amber Heard la adresa lui sunt false, „o farsă” care i-ar fi afectat cariera.

Răspunsul lui Heard nu a întârziat să apară. Acesta a fost formulat de avocatul actriței, care a vorbit și cu reporterii revistei People.

„Această acțiune frivolă este cel mai recent dintr-un lung șir de eforturi pe care le-a făcut Johnny Depp pentru a o reduce la tăcere pe Amber Heard. Nu va fi redusă la tăcere. Acțiunile domnului Depp dovedesc că acesta nu este capabil să accepte adevărul despre comportamentul lui constant abuziv. În timp ce el pare decis să se auto-distrugă, noi vom continua să o apărăm pe clienta noastră în fața acestui proces fără noimă și ne vom asigura că această hărțuire constantă și răuvoitoare a domnului Depp și a echipei lui de avocați la adresa clientei noastre va înceta”, a spus Eric M. George, avocatul lui Amber Heard.

Replica din partea avocaților lui Depp nu a întârziat nici ea foarte mult: „Să spui în presă că vrem să o reducem pe Amber Heard la tăcere nu sună ca o negare a acuzațiilor formulate de domnul Depp într-o plângere de 40 de pagini plină de dovezi. Nu încercăm nicidecum să o reducem la tăcere pe domnișoara Heard - dimpotrivă, intenționăm să o cităm în instanță și să strângem dovezi de la ea, de la trei prietene care au ajutat-o cu această farsă și de la Elon Musk. Abia așteptăm să arătăm toate probele video, foto și mărturiile martorilor oculari pe care le-am strâns împotriva lui Amber Heard și a încercărilor acesteia (până acum „tăcute”) de a explica ce nu poate fi explicat”.

În procesul intentat vineri, Depp susține că Heard, în vârstă de 32 de ani, a început o relație extraconjugală cu fondatorul Tesla și SpaceX Elon Musk la „nu mai târziu de o lună” de la nunta din 2015. Acesta își acuză fosta soție că primea vizite „târziu în noapte” de la miliardar, în penthouse-ul din L.A. unde locuiau, când Depp era plecat din țară. Depp merge și mai departe și spune că Musk a avut acces în această locuință în aceeași noapte în care Heard „și-a arătat în public fața lovită”.

Depp, în vârstă de 55 de ani, și-a cunoscut fosta soție pe platourile de filmare a producției „The Rum Diary”. Aceștia au fost căsătoriți între februarie 2015 și mai 2016.

Contactat, un reprezentant de-a lui Elon Musk a declarat că „Elon și Amber nu au început să se vadă până în luna mai 2016 și, chiar și atunci, a fost o relație ocazională. Relația dintre ei a devenit romantică mai târziu”.

Amber Heard a obținut în mai 2016 un ordin de restricție împotriva lui Johnny Depp, după ce l-a acuzat de violență domestică. Depp a negat acuzațiile, iar aceștia au divorțat în urma unei înțelegeri prin care actorul i-a plătit fostei soții daune morale de 7 milioane de euro - sumă pe care Heard a donat-o. Ambii actori au semnat acorduri de confidențialitate prin care s-au angajat să nu mai discute public relația dintre ei.

Procesul pentru defăimare deschis de avocații lui Depp vineri vine în urma unui articol scris de Amber Heard pentru The Washington Post, cu titlul „Am vorbit împotriva violenței de natură sexuală - și m-am lovit de furia culturii noastre. Ceva trebuie să se schimbe”.

Depp susține că toate acuzațiile formulate de fosta lui soție la adresa lui sunt false și îi cere daune de 50 de milioane de dolari. Depp susține că fosta lui soție a căutat doar publicitate și s-a folosit de numele lui pentru a avansa în carieră. Avocații lui Depp susțin și că imaginea și cariera actorului au avut de suferit pe urma acuzațiilor.

Amber Heard și Elon Musk au apărut pentru prima dată împreună în public în 2016. S-au despărțit după aproximativ un an, în august 2017, invocând programele aglomerate pe care le au. Apoi s-au împăcat pentru o lună, în ianuarie 2018.
Categorie articol: 

Comentarii