Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jocuri marinărești cu multă distracție, pe faleza Dunării

* brăilenii sunt așteptați astăzi, sâmbătă, 11 august, între orele 10.00 și 13.00, pe faleza Dunării, în dreptul Morii Violatos, unde Flotila Fluvială a organizat o Zi a Porților Deschise * vor putea fi vizitate mai multe nave de luptă, iar doritorii pot participa la o mulțime de concursuri marinărești

 

 

Brăilenii care vor să participe la o activitate inedită sunt așteptați astăzi, sâmbătă, 11 august, pe faleza Dunării, în zona morii Violattos, unde Flotila Fluvială a organizat o Zi a Porților Deschise. Astfel, vor putea fi vizitate câteva nave de luptă - un monitor, o vedetă blindată, o vedetă fluvială și o șalupă - dar publicul, și mai ales copiii, vor putea să participe la jocuri marinărești care cu siguranță vor provoca multe râsete și bună dispoziție. Pe lângă tradiționalul tras la parâmă, curajoșii înscriși în competiție vor trebui să își demonstreze agilitatea la cursa de alergare în sac sau la alergarea cu o lingură de lemn ținută în gură, în lingură fiind pus un ou natural. Toate acestea se vor derula pe faleză, la moara Violattos, între orele 10.00 și 13.00. Oficiile de gazde vor fi făcute de Zeul Neptun și de pirații săi, care vor veghea la buna desfășurare a jocurilor marinărești. Câștigătorii jocurilor vor primi ca premii tricouri oferite cu sprijinul Primăriei și a unor reprezentanțe auto.

Toate acestea vor fi un preambul la manifestările de pe 15 august, de Ziua Marinei, când la Brăila vor fi organizate exerciții ale navelor de luptă, jocuri marinărești și tot felul de întreceri, între orele 10.00 și 12.30. Ca de obicei, locul de desfășurare este sectorul de Dunăre dinspre moara Violatos.
Categorie articol: 

Comentarii