Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Joc bun, rezultat pe măsură

În continuarea pregătirilor în vederea turului Ligii a II-a, care va debuta pe 20 august, CF Brăila a susţinut un nou amical sâmbăta trecută, de data aceasta la Berca, în compania nou promovatei Prahova Tomşani, echipă care, între timp a devenit satelitul "câinilor roşii", se numeşte Dinamo Moreni şi îl are ca antrenor principal pe Ionel Augustin.
Cu toate că formaţia din eşalonul al treilea a rulat peste 30 de fotbalişti, CF Brăila a dominat categoric jocul, dovadă stând scorul categoric, 5-1, cu care brăilenii s-au impus în acest amical.
CF Brăila a început partida cu un cuplu de atacanţi transferaţi de curând, Clement Pălimaru - Csaba Borbely, cel de-al doilea sosit de la Khazar Lankaran şi cu toate că şi-au creat destule situaţii de gol, elevii lui Viorel Ion au marcat o singură dată în prima repriză, prin Moise.
În partea secundă Pălimaru a realizat "dubla", Pungă şi Endigwe şi-au trecut şi ei numele pe lista marcatorilor, astfel că brăilenii au câştigat la scor partida de verificare.
"A fost un joc bun de pregătire, însă consider că scorul nu reflectă realitatea din teren, am mai trimis de trei ori mingea în barele porţii adverse, pe ligă cele două goluri marcate, Pălimaru a mai irosit câteva situaţii clare, Borbely a fost şi el foarte aproape de gol. Prin aceste partide amicale încercăm să stabilim anumite trasee de joc, vrem ca jucătorii să se cunoască mai bine între ei, lucrăm la omogenizarea unui prim "unsprezece". Miercuri vom juca tot la Berca, în compania echipei Dinamo II şi pentru că primul meci oficial îl disputăm la Botoşani, ultimul amical cred că îl vom disputa la Bacău", a declarat Viorel Ion.

CF Brăila: Leu - Bosoi, Ivan, Călin, Neacşu - Moise, Vlaicu, Otvos, Pungă - Pălimaru, Borbely.
În repriza a doua au mai evoluat portarul Budur şi jucătorii de câmp, Ilie, Necoară, V. Stan, Olenic, Balaban, Costache, Ndigwe şi Henry. Pentru că sunt accidentaţi, Gabriel Ion, Dăniţă şi Pânzaru au fost menajaţi.
Categorie articol: 

Comentarii