Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jo Jo Dan a cucerit titlul WBC din Caraibe

Jo Jo Dan, care a ajuns la 29 de victorii la profesionişti, dintre care 14 prin KO, a mai cucerit şi titlul Universal Boxing Organizations (UBO).
"Sunt onorat să câştig atât titlul CABOFE, cât şi pe cel UBO. Mă bucur că am avut oportunitatea să lupt, deoarece mulţi mi-au contestat poziţia în clasamentul categoriei. Nu am mai boxat din februarie şi acest lucru s-a văzut puţin, dar mi-am intrat repede în ritm. Îmi voi lua o săptămână de vacanţă după care voi reveni în sala de antrenament. Sper să mai lupt de două ori în acest an", a declarat Jo Jo Dan.
Promotorul pugilistului român, Chris Gănescu, a spus că speră ca adversarii să nu-l mai refuze pe Jo Jo Dan. "Vreau să le mulţumesc organizatorilor pentru această gală. Jo Jo Dan şi-a făcut fani noi în Trinidad Tobago. Am fost primiţi cu căldură aici şi apreciem ospitalitatea gazdelor. Jo Jo Dan este pregătit pentru numele mari ale acestei categorii şi sper ca el să nu mai fie refuzat de aceştia", a afirmat Gănescu.
Jo Jo Dan trebuia să boxeze iniţial cu Floyd Trumpet (Trinidad Tobago), dar acesta a anulat întâlnirea după ce şi-a spart nasul.
Categorie articol: 

Comentarii