Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jennifer Lopez, plătită cu 1 milion de dolari pentru a cânta la o nuntă

Purtătorul de cuvânt al artistei a declarat că Jennifer Lopez va cânta în Ucraina, însă a precizat că termenii contractului nu pot fi confirmaţi.
Jennifer Lopez, în vârstă de 41 de ani, şi soţul ei Marc Anthony, în vârstă de 42 de ani, au anunţat, vineri, că urmează să divorţeze, la o lună după cea de-a şaptea aniversare a căsătoriei lor.
Cei doi artişti au împreună doi copii - gemenii Emme şi Max, în vârstă de trei ani. Zvonurile despre problemele pe care Jennifer Lopez le are în cel de-al treilea mariaj al ei au început să apară după ce artista a venit la o gală BAFTA organizată la Los Angeles, în onoarea prinţului William şi a soţiei sale, fără Marc Anthony, ci însoţită de mama ei.
Jennifer Lopez, în vârstă de 41 de ani, şi Marc Anthony, în vârstă de 42 de ani, s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii secrete în iunie 2004. Căsătoria cântăreţei Jennifer Lopez cu Marc Anthony a venit la doar cinci luni după ce cântăreaţa s-a despărţit de actorul Ben Affleck.
Căsătoria cu Anthony a reprezentat cel de-al treilea mariaj al lui Lopez. Ea a fost căsătorită cu ospătarul cubanez Ojani Noa din februarie 1997 până în ianuarie 1998. După o relaţie de câţiva ani cu rapperul Sean Combs (P. Diddy), Lopez s-a căsătorit cu dansatorul Cris Judd, de care a divorţat în iunie 2002, după o căsătorie ce a durat 10 luni.
La rândul său, Marc Anthony a mai fost căsătorit cu fosta Miss Univers Dayanara Torres, cu care are doi copii - Cristin, în vârstă de 10 ani, şi Ryan, în vârstă de 7 ani.
Categorie articol: 

Comentarii