Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jennifer Aniston: Tabloidele mi se par distractive

Cu toate acestea, actriţa americană susţine că nu ia prea în serios articolele apărute în tabloide, informează people.com.
"În viaţa reală (a vedetelor, n.r.) nu există chiar atât de multe furturi, obsesii, telefoane date în toiul nopţii unor foşti iubiţi şi infidelitate", a declarat pentru revista Glamour actriţa americană în vârstă de 42 de ani, referindu-se la ceea ce lasă să înţeleagă tabloidele. "Cele mai multe (dintre articolele din tabloide, n.r.) sunt doar prostii, deşi sunt distractive", a adăugat Aniston.
Aniston s-a mutat în urmă cu câteva zile cu noul ei iubit, actorul Justin Theroux, în vârstă de 40 de ani, într-o vilă din Los Angeles. Deşi nu vorbeşte în mod direct despre iubitul ei în interviu acordat pentru numărul din luna octombrie al revistei Glamour, artista americană a făcut câteva aluzii, vorbind despre calităţile acestuia.
"Nu aş putea fi într-o relaţie fără egalitate, generozitate, integritate, spirit, bunătate şi umor", a adăugat Aniston.
Jennifer Aniston a fost căsătorită în perioada 29 iulie 2000 - 2 octombrie 2005 cu actorul Brad Pitt, actualul partener de viaţă al actriţei Angelina Jolie. După divorţ, Aniston a avut mai multe relaţii de scurtă durată, printre altele cu actorul Vince Vaughn, modelul britanic Paul Sculfor şi cântăreţul John Mayer.
Categorie articol: 

Comentarii