Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jenant!

Uneori am senzatia ca orice ar face acest Ilie Deca, tot nu ar fi dat jos de la conducerea Finantelor brailene. Parca la Finante ar fi monarhie, iar regele Deca va disparea doar in ziua in care va trece in lumea celor multi si drepti.
Acum un an sau doi, nu mai stiu sigur, Deca era pus in penibila situatie de a explica modalitatea prin care jdemii de rude ale lui sint angajate la Directia de Finante. Orice alt director s-a fi scuzat, ar fi incercat sa dreaga busuiocul, nu insa si Deca. Si stiti de ce? Pentru ca este siiiigur ca nu i se va intimpla nimic, ca nimeni nu-i poate zice nici "da-te mai incolo". Iar acest lucru s-a dovedit inca o data dupa ce, exilat timp de sase luni ba in Harghita, ba in Bucuresti, el a revenit in forta in Braila, dindu-i peste nas prefectului Mihaela Marcu, care a pus nitel umarul la detasarea sefului Finantelor la dracu-n praznic.
Si de ce credeti ca a tinut Deca sa se intoarca in Braila? Nu, nu pentru a-i ciupi pe agentii economici sau pentru a lua comisioane la angajarile in institutie. Nu, Ilie Deca a lasat Bucurestiul pentru Braila, pentru a beneficia de internet moca de la UPC, factura urmind sa fie achitata de Directia de Finante. Ma simt de parca tocmai am vazut un film cu prosti. Va puteti imagina cam citi bani are Ilie Deca? De la foarte multi in sus. Eh, in aceste conditii, el se bucura la 1,2 milioane de lei vechi, cit trebuia sa plateasca internetul pe care si l-a tras acasa, pe numele institutiei pe care o conduce de zici ca sta pe loc. In locul lui, daca eram prins cu astfel de mizerie, nu numai ca imi dadeam demisia pe loc, dar stateam in casa pina la Craciun. Evident, insa, Deca nu va demisiona. El nici nu realizeaza ridicolul situatiei si cit de penibil a ajuns sa fie. Pentru Deca, nu s-a intimplat nimic deosebit. Si poate ca asa si este. La urma-urmei, care-i problema ca statul roman ii plateste lui factura la internet? Fraierii de contribuabili braileni ar trebui sa zica mersi ca nu le-a cerut sa-i plateasca si concediile in strainatate, ratele de leasing la masina lu' fecior-su sau nota de plata la restaurant.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii