Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A jefuit o batrina, chiar in sediul Postei

Analfabet, fara ocupatie si cu antecedente penale, Gabriel Frant, 22 de ani, din Braila, a fost pus sub acuzatie, arestat preventiv si trimis in judecata, din dispozitia procurorului Gheorghe Velea, de la Parchetul de pe linga Judecatorie, pentru comiterea infractiunii de tilharie. Coautor la agresiune, Radian Cojocaru este acum cautat de politie, insa a reusit sa o sterga in Italia, pina sa fie capturat de oamenii legii.
Jaful s-a petrecut ziua-n amiaza mare, in incinta Oficiului Postal nr. 11 Braila. Potrivit anchetatorilor, in ziua de 20 februarie 2007, Ioana D. venise la posta ca sa-si ridice pensia. In momentul in care i s-a inminat suma de 207 lei, Gabriel Frant - care o pindise de cind intrase in cladire - i-a smuls-o din mina si a dat bir cu fugitii. Victima l-a prins pe bandit de haine, incercind sa-si recupereze pensia, dar acesta, mai vinjos, a reusit sa se smulga din strinsoare si sa iasa valvirtej pe usa oficiului postal. Fuga raufacatorului a fost "floare la ureche", pentru ca celalalt tilhar, Radian Cojocaru, i-a deschis usa, potrivit unei prealabile intelegeri.
Dupa mai multe verificari, Gabriel Frant a fost identidicat si retinut de catre politisti, iar pe 13 septembrie 2007, el a fost arestat preventiv, printr-o hotarire a instantei de judecata. In ce-l priveste pe celalalt individ, cercetarile au fost disjunse, pentru prinderea si aducerea lui in fata justitiei.
Categorie articol: 

Comentarii