Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jefuit de jumatate de miliard, de contabilul hot

Administratorul unei firme din municipiu a fost "usurat" de 500 milioane lei vechi, de catre propriul contabil, caruia i s-a "infundat", weekend-ul trecut, cind a fost surprins de o camera video montata de patron.
"Tudor B. a sesizat personalului de serviciu de la Politia Municipiului faptul ca Angheluta C., 24 ani, din Gropeni, domiciliat fara forme legale în municipiu, i-a sustras din locuinta, în decurs de circa doi ani, suma de 50.000 RON. Acesta îl ajuta la întocmirea evidentei contabile, la o societate a sotiei sale. Pentru ca Tudor B. sesizase ca, în mod repetat, lipsesc diverse sume de bani, a montat o camera video conectata la calculator, în încaperea unde tinea banii. Astfel, pe 9 septembrie, camera video a surprins imagini, in timp ce Angheluta C. sustragea suma de 580.000 lei", ne-au precizat surse din cadrul Biroului de Presa al IPJ.
Anuntati de pagubas, politistii s-au deplasat rapid la domiciliul acestuia si l-au perchezitionat pe suspect, gasind în buzunarele lui Angheluta C. peste 7 milioane lei vechi, pe care nu i-a putut justifica.
Contabilul cleptoman a fost escortat la sediul Politiei, unde i s-a intocmit dosar penal si a recunoscut ca in ultimii doi ani s-a "aprovizionat" din averea patronului, golindu-i vistieria cu "doar" 150-200 milioane de lei vechi, si nu 500 de milioane, dupa cum a sustinut reclamantul.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii