Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jazz şi Poezie cu Lucian Sabados şi Claudia Motea

• după spectacolele susţinute la cele mai prestigioase târguri de carte din ţară şi din străinătate, pe 25 iulie, de la ora 18,00, Claudia Motea şi Lucian Sabados se vor întâlni cu publicul din Bucureşti la Centrul Cultural UNESCO

 

Recitalul extraordinar de Jazz şi Poezie  Te-ai gândit vreodată? susţinut de doi mari artişti, Lucian Sabados şi Claudia Motea continuă şi în sezonul de vară. După spectacolele susţinute la cele mai prestigioase târguri de carte din ţară şi din străinătate, după spectacolul susţinut sâmbătă, 13 iulie, la Teatrul de Artă din  Bucureşti, pe 25 iulie, de la ora 18,00, Claudia Motea şi Lucian Sabados se vor întâlni cu publicul din Bucureşti la Centrul Cultural UNESCO.

Recitalul îi aduce în prim plan pe actriţa româno-canadiană Claudia Motea, în calitate de autoare şi interpretă a poemelor alese pentru recital şi Lucian Sabados, managerul Teatrului “Maria Filotti” din Brăila, în calitate de pianist de jazz dar şi de autor al aranjamentelor muzicale, al conceptului de spectacol şi al regiei acestuia.

Poemele alese fac parte din volumul de poezie Preludii în Cetatea Soarelui, publicat de editura Libris Editorial din Braşov, al Claudiei Motea, volum lansat, de altfel, în anul 2018 şi în Teatrul “Maria Filotti”, dar şi la cele mai prestigioase târguri de carte din ţară şi de peste hotare – Salon du livre Paris, Leipzig Buchmesse, Madrid, Torino, Zurich, Beijing, Los Angeles.

Un spectacol de excepţie, un moment artistic de înaltă clasă, printr-un recital-mărturisire a doi valoroşi artişti, despre iubirea de poezie, muzică, oameni, viaţă.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii