Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jandarmii stau cu ochii pe liceeni

Cu ocazia desfasurarii examenului de bacalaureat, pina pe data de 5 iulie, jandarmii braileni vor executa misiuni de ordine publica in zona a sapte centre de testare, intre orele 8.00 -14.00. Fortele de ordine vor fi prezente si in zona a doua centre de evaluare din municipiu, in doua schimburi in intervalele orare 8.00 - 20.00 si 20.00 - 8.00. Scopul acestor actiuni este de a preveni si contracara faptele antisociale si crearea unui climat de ordine si siguranta publica, astfel incit examenul de bacalaureat sa se desfasoare in conditii normale, fara incidente.
In perioada 2 - 4 iulie, efective din cadrul Detasamentului Mobil de Jandarmi vor executa misiuni in zona a 10 centre de desfasurare a examenelor de certificare a competentelor profesionale nivel 1 si 2, in scopul desfasurarii normale a acestor activitati.
Localurile de tip cafe-bar, discotecile precum si zonele aglomerate unde se aduna diverse grupuri de persoane, din mediul rural si urban vor fi de asemenea sub stricta supraveghere a jandarmilor din cadrul Detasamentului Mobil. Acestia vor executa actiuni punctuale in scopul de a preveni savirsirea unor acte de natura sa tulbure ordinea si linistea publica.
Categorie articol: 

Comentarii