Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jaf "armat" cu un pistol brichetă

Un tânăr de 25 de ani a rămas fără maşină, fiind deposedat de autovehicul, sub ameninţare, chiar de un cunoscut de-al său. Acesta îl rugase să îl transporte până în comuna Bărăganu, însă, pe drum, cei doi s-au luat la ceartă, iar şoferul a fost dat jos din maşină. El a anunţat imediat poliţia, oamenii legii reuşind să oprească autoturismul în cauză la Însurăţei.
Astfel, în seara zilei de 26 iunie, la ora 22.00, personalul de serviciu din cadrul IPJ Brăila a fost sesizat, prin 112, de brăileanul Alexandru P., cu privire la faptul că a fost deposedat, prin ameninţare cu un pistol, de autoturismul tatălui său, în timp ce se afla pe raza localităţii Viziru. În urma sesizării, imediat au fost alertate subunităţile de poliţie din judeţul Brăila şi din judeţele limitrofe, iar la ora 22.17, maşina în cauză a fost oprită în trafic, pe raza oraşului Însurăţei. La volan a fost identificat Marin Constantin (41 de ani), din Brăila. Poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale şi din cadrul Poliţiei Însurăţei au efectuat cercetări şi au stabilit că bărbatul care fugise cu maşina îi solicitase părţii vătămate să-l transporte din municipiul Brăila până în comuna Bărăganu. Pe drum, în timp ce se aflau în comuna Viziru, suspectul, folosindu-se de o brichetă sub formă de pistol, l-a ameninţat pe Alexandru P., determinându-l să oprească autoturismul. Marin Constantin s-a urcat apoi la volan şi a plecat spre localitatea Însurăţei, unde a fost oprit de un echipaj de poliţie.
Acesta a fost reţinut pe bază de ordonanţă, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie şi prezentat apoi Parchetului de pe lângă Judecătoria Însurăţei cu propunere de arestare preventivă. Instanţa de judecată a emis pe numele bărbatului mandat de arestare pe o perioadă de 29 zile. El a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii