Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Iuliu Muresan l-a prezentat pe Bogdan Mara drept "noul Trica"

"Mara este noul Trica, este un jucator cu experienta care ne va ajuta sa luam titlul si, de asemenea, un baiat inteligent care vorbeste mai multe limbi. Pot sa spun ca vorbeste romaneste mai bine ca multi conducatori de club din fotbalul nostru. Ne bucuram ca am reusit sa-l aducem la Cluj", a spus Iuliu Muresan.
Oficialul gruparii ardelene si-a exprimat increderea ca CFR Cluj poate ajunge sa dispute finala Europa League in anii urmatori, dupa care a vorbit si despre zvonul conform caruia transferul lui Culio la Rubin Kazan nu s-ar mai efectua: "Pe noi nu ne-a anuntat nimeni ca pe Culio nu-l mai vrea Rubin Kazan. Nu am primit nicio instiintare din partea lor, totul se va decide duminica. Culio va sosi azi la Cluj tocmai din Argentina, iar maine va pleca in cantonament cu echipa".
Bogdan Mara, care va purta tricoul cu numarul 23 ce i-a apartinut lui Fabbiani, s-a declarat incantat de venirea sa la gruparea din Gruia: "Vreau sa le multumesc domnilor Muresan si Paszkany pentru increderea pe care au avut-o in mine, sper sa ajut echipa sa ajunga in Liga Campionilor. Mi-am dorit foarte mult sa vin aici si a fost un moment emotionant pentru mine sa schimb echipele. Sunt convins ca ma voi acomoda foarte repede la noua mea echipa si ca vom lua campionatul" .
Cu ocazia prezentarii oficiale a lui Bogdan Mara, oficialii lui CFR Cluj au incheiat un parteneriat cu firma de echipament sportiv Intersport.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii