Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

ISU Brăila angajează ofiţeri şi subofiţeri

• cererile de înscriere în concurs trebuie depuse la sediul inspectoratului până pe 10 ianuarie • concursul se va desfăşura în perioada 12 februarie - 15 martie

 

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dunărea” Brăila are nevoie de cinci ofiţeri şi doi subofiţeri de execuţie, motiv pentru care organizează concurs pentru ocuparea posturilor respective. Concursul se va face prin recrutare în vederea încadrării directe, din rândul persoanelor care îndeplinesc condiţiile legale, criteriile specifice şi cerinţele pentru ocuparea posturilor vacante prevăzute în fişele posturilor şi cele stabilite prin ordine ale ministrului afacerilor interne.

Potrivit unui comunicat de presă al ISU Brăila, posturile vacante de ofiţer de execuţie pentru care se organizează concurs, în condiţiile mai sus menţionate, sunt următoarele: ofiţer avizare-autorizare; ofiţer control şi activităţi preventive; - ofiţer instructor sportiv; ofiţer comunicaţii; ofiţer financiar.

Posturile vacante de subofiţer de execuţie pentru care se organizează concurs, în condiţiile mai sus menţionate, sunt: subofiţer tehnologia informaţiei; subofiţer financiar.

Cererile de înscriere la concurs (adresate inspectorului şef), copia actului de indentitate şi declaraţia de confirmare a cunoaşterii şi acceptării condiţiilor de recrutare vor fi depuse personal de către candidaţi, la sediul inspectoratului, până pe 10  ianuarie 2018 (în fiecare zi lucrătoare), în intervalul orar 08.00 - 16.00, iar dosarul de recrutare complet se va depune până la data de 26 ianuarie, orele 15.00.

Concursurile pentru ocuparea posturilor de execuţie vacante se vor desfăşură în perioada 12.02 – 15.03.2018 şi vor consta în susţinerea următoarelor probe: evaluarea perfomanţei fizice (cu caracter eliminatoriu) şi testul scris, pentru verificarea cunoştinţelor necesare îndeplinirii atribuţiilor postului.

Datele suplimentare privind condiţiile de participare şi modul de desfăşurate a concursului pot fi găsite pe site-ul inspectoratului www.isubraila.eu/cariera şi la sediul din b-dul Dorobanţilor, nr. 468.
Categorie articol: 

Comentarii