Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Irina Roată este noul director interimar de la CSM Brăila

* antrenor coordonator al secției de atletism, Irina Roată a preluat această funcție începând cu 31 decembrie 2020 * fostul director interimar, Anamaria Necoară, este în concediu prenatal urmând ca în această lună să aducă pe lume cel de-al doilea copil

 

Începând cu data de 31 decembrie 2020, prin ordin de ministru, director interimar la CSM Brăila este profesoara Irina Roată. Deoarece Anamaria Necoară a intrat în concediu prenatal, clubul brăilean va fi condus în următoarele 6 luni de către Irina Roată, antrenor coordonator al Secției de atletism de la CSM Brăila. Investită în această funcție pe data de 24 decembrie 2019, Anamaria Necoară a trebuit să predea ștafeta unei colege de la Secția de atletism pentru că în câteva zile urmează să aducă pe lume cel de-al doilea copil.

“Ordinul de ministru prin care am fost eu investită în această funcție a fost anulat, activitatea clubului fiind asigurată în continuare de profesoara Irina Roată”, ne-a precizat Anamaria Necoară.

Contactată telefonic, profesoara Irina Roată a confirmat știrea dar a spus că nu renunță la activitatea de antrenor.

“Sunt director interimar pentru următoarea perioadă dar în paralel îmi voi continua atribuțiile de antrenor. Conform calendarului deja stabilit de Federația Română de Atletism, sezonul atletic 2021 ar trebui să înceapă la jumătatea acestei luni. Deocamdată mari planuri nu ne putem face. Așteptăm bugetul, cu speranța că vom scăpa de această pandemie de coronavirus. Cel puțin în acest moment suntem la fel ca anul precedent, în așteptare, dar cu speranțe în ceea ce privește participarea la competiții”, ne-a declarat profesoara Irina Roată.

Ca antrenor, Irina Roată a format-o pe Anamaria Necoară, fostă Ioniță, o atletă cu un palmares impresioant, dar a mai “șlefuit” și alte talente, precum Edi Gheorghiu, fost component al lotului național, sau Anamaria Codreanu, fostă Caragață.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii