Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Iordache vrea ca Francisk Chiriac să fie lăsat să îşi încheie mandatul

• consilierul judeţean PND Cătălin Iordache a susţinut că preşedintele CJ Brăila Francisk Chiriac ar trebui să fie lăsat să îşi încheie mandatul • deşi nu se numără printre simpatizanţii lui Chiriac, PND-istul a afirmat că doar aşa oamenii vor putea vedea că şeful CJ nu a realizat nimic în patru ani • mai mult, acesta nu va putea spune că «nu a fost lăsat să facă»

 

În contextul negocierilor anunţate de liberalii brăileni pentru încercarea de a schimba majoritatea în Consiliul Judeţean, ba chiar şi posibila demitere a preşedintelui Francisk Chiriac, PND-istul Cătălin Iordache a afirmat că şeful instituţiei ar trebui lăsat să îşi care crucea până la capăt. Consilierul judeţean a susţinut, vineri, o conferinţă de presă în care a precizat că oricum PSD-iştii au cam pierdut majoritatea în CJ Brăila, motiv pentru care tac mâlc şi îl tolerează pe Chiriac pe post de preşedinte, în contextul în care acesta ar cocheta cu Pro România. 

Iordache a afirmat că schimbarea majorităţii la CJ se poate produce oricând, fără probleme, însă el nu garantează nimănui că va susţine PNL pe termen nelimitat, în condiţiile în care nu este de acord cu ceea ce aştia propun. PND-istul a dorit să reamintească faptul că deşi a semnat un protocol de colaborare cu PSD, în momentul în care a ajuns la concluzia că  social-democraţii “fac prostii”, a schimbat tabăra. Cât despre posibila demitere a lui Chiriac, deşi este cunoscut faptul că nu se numără printre susţinătorii preşedintelui CJ Brăila, Iordache a punctat că ar trebui lăsat să îşi termine mandatul, astfel încât brăilenii să vadă că nu a fost în stare să facă nimic.

“Eu sunt dispus şi aş vrea ca domnul preşedinte Iulian Chiriac să îşi ducă până la capăt misiunea! De ce să îi ofer eu domnului Chiriac posibilitatea să zică: «A! Dar câte nu făceam eu...», ca un bunicuţ aşa pe bancă. El cu doi - trei nepoţei de la PSD. De la tineretul Tineretului Social Democrat. Să le spună: «Măi, copii. Făceam, măi, dar m-au dat jos ăia şi cu Iordache». Nu frate, continuă-ţi proiectele! Care? Nu are niciunul! Nu contează, poate îi trece vreunul prin cap. (...) El vrea să fie dat afară. Este dorinţa lui intimă. Dorinţa lui intrinsecă. «Să fiu dat afară! Să pot să plâng când eu făceam». Pentru că dacă va fi lăsat - şi vă dau eu scris că eu îl voi lăsa, poate să facă PNL-ul ce vrea -, până la sfârşit, toată lumea va vedea cât de prost e!”, a declarat Iordache.

Cât despre faptul că preşedintele CJ Brăila a afirmat la un moment dat că a realizat peste 90% din programul de guvernare propus, PND-istul a adăugat: “Sunt de acord cu el. Vă pot şi demonstra: nu şi-a propus nimic”.
Categorie articol: 

Comentarii