Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ionut Vlaicu acuza o contractura musculara, dar spera sa urce din nou pe podium

Astazi, dimineata, pe stadionul Tineretului, "Iolanda Balas Soter", dupa noua sa titulatura, se vor desfasura intrecerile din cadrul Campionatului National de atletism pentru juniori I, competitie la care sint prezenti si cei mai buni atleti braileni, marea majoritate medaliati deja la categoriile de virsta superioare.
Un singur sportiv brailean, Ionut Vlaicu, are o contractura musculara pe care profesorul Mihail Dumitru spera sa o rezolve insa pina la ora concursului, in rest ceilalti reprezentanti ai delegatiei brailene, toti cu dubla legitimare CSM - LPS, sint in plenitudinea fortelor.
In situatia in care Vlaicu nu va putea concura la potential maxim favorit la amedalia de aur in proba de 110 m garduri este Paraschiv Eftimie.
Profesorul Mihail Dumitru este insa optimist si crede ca Vlaicu va putea participa cu sanse mari la medalii atit la 110 m garduri, cit si la 400 m garduri.
"Vlaicu a incercat la Braila sa repete impreuna cu alti colegi o proba de stafeta si s-a ales cu o contractura musculara destul de serioasa. Sper insa ca aplicind metodele mele de tratament, care au dat rezultate foarte bune si in cazul lui Baciu, tot inaintea unor finale, sa-l readuc in stare sa concureze si sa se bata pentru medalia de aur in ambele probe", a declarat profesorul Mihail Dumitru.
Atletii braileni au ajuns inca de vineri la prinz la Bucuresti si toti spera sa urce astazi pe podium.
Categorie articol: 

Comentarii