Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ionut Smeu si Marius Marchidanu au fost promovati la Liga a III-a

Activitatea Comisiei Judetene de Arbitri a inceput sa fie recunoscuta pe plan national. Astfel ca dupa promovarea lui Ionel Ivan la Liga I, dar si a altor citiva arbitri tineri de perspectiva in celelalte doua esaloane, de curind Comisia Centrala a anuntat ca alti doi cavaleri ai fluierului, Ionut Smeu si Marius Marchidanu, vor conduce din aceasta toamna partide in Liga a III-a.
"Da este adevarat, Smeu si Marchidanu au fost promovati in lotul C. Ei au fost propusi si sustinuti de mine pentru promovare, au fost observati de mai multi specialisti precum Grigorescu, Stincan sau Sorescu si pentru ca de fiecare data au luat note bune, au fost cooptati in lotul C. A inceput deja sa se vada faptul ca avem si noi un cuvint de spus la nivel national, iar munca depusa la nivelul Comisiei brailene, fireste ca este recunoscuta", a declarat Laurentiu Vargatu, presedintele Comisiei Judetene de Fotbal.
Din aceasta toamna, Ionut Smeu face parte din lotul arbitrilor de centru, iar Marius Marchidanu din cel al asistentilor.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii