Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ionel Ivan conduce la centru derby-ul seriei intii a Ligii a II-a

Cu toate ca la Ploiesti nu se intilnesc doua echipe de pe podium, ci una de pe locul al 14-lea, Petrolul si echipa de pe pozitia a doua a seriei intii, Ceahlaul Piatra Neamt, jocul este considerat unul cu un grad ridicat de dificultate. Gazdele au doua motive foarte importante sa cistige acest meci, primul ar fi acela de a acumula trei puncte si a face implicit un salt spre mijlocul clasamentului, cel de-a doilea, si-ar ajuta concitadina, CSM Ploiesti, care in acest moment are acelasi numar de puncte ca si moldovenii, sa se distanteze in fruntea clasamentului.
Tinind cont de implicatiile pe care le-ar putea avea acest rezultat in configuratia finala a clasamentului, Comisia Centrala de Arbitri a delegat pentru acest meci o brigada de arbitri cu experienta.
Astfel, la centru va oficia braileanul Ionel Ivan, iar la cele doua linii alti doi arbitri care nu mai au nevoie de nici o recomandare, Nicolae Marodin si Aurel Onita, ambii din Bucuresti.
Un alt derby din zona fierbinte a subsolului clasamentului, Concordia Chiajna - Delta Tulcea va fi arbitrat la centru de Daniel Deca.
In Liga a III-a, la partida dintre CS Navodari si Inter-Gaz Bucuresti va oficia o brigada braileana formata din Andrei Rotaru - Marius Bratianu si Maricel Dragomir, iar arbitru de rezerva este Luciliu Zaharia.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii