Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ionel Ganea a agresat un arbitru asistent

Atacantul echipei Poli Timisoara, Ionel Ganea, a agresat un arbitru asistent, duminica seara, dupa ce a fost eliminat in timpul partidei cu Rapid, din etapa a V-a a Ligii I.
In minutul 70, Ganea a primit al doilea cartonas galben, pentru un fault, semnalizat de asistentul Dorin Mudura. Dupa ce "centralul" Stefan Erdei i-a aratat cartonasul rosu, Ganea s-a indreptat catre Mudura si l-a bruscat, apucindu-l de fata si lovindu-l cu genunchiul in incercarea de a-l trinti la pamint.
Mai multi coechipieri, intre care Dan Alexa, Artavazd Karamyan, Gigel Bucur, au incercat sa-l impiedice sa-l loveasca pe arbitru si l-au convins, in cele din urma sa paraseasca suprafata de joc.
La cinci minute dupa incidentul al protagonist a fost Ganea, atacantul formatiei timisorene a incercat sa revina pe gazon, fiind blocat de oamenii de ordine la iesirea din tunelul de acces la vestiare.

"Regret gestul facut, dar nu pot accepta sa fiu vinat la fiecare meci"

Atacantul echipei Poli Stiinta Timisoara, Ionel Ganea, a declarat ca regreta gestul facut in timpul meciului cu Rapid, scor 1-1, din etapa a V-a a Ligii I, cind l-a lovit pe arbitrul asistent Dorin Mudura, insa a subliniat ca reactia sa a fost o consecinta a faptului ca s-a saturat sa fie "vinat".
"Regret gestul facut, ca am sarit asupra arbitrului, dar nu mai pot. Nu pot accepta asa ceva. In toata cariera mea sa iau doua cartonase rosii unul dupa altul... Nu pot accepta sa fiu vinat la fiecare meci", a spus Ganea.
Fostul international a precizat ca nu l-a lovit pe fundasul rapidist Cristian Sapunaru la faza in urma careia a primit al doilea cartonas galben si, implicit, pe cel rosu, la semnalizarea asistentului Mudura. "Si Sapunaru trebuia dat afara. Intre mine si Sapunaru a fost un contact barbatesc, eu am fost provocat, iar el a simulat. Respect oamenii din federatie, dar si ei trebuie sa respecte fotbalul si sa inteleaga ca nu e handbal sau baschet, sa se fluiere la orice atingere. Am vazut reluarile pe caseta si nu i-am faut nimic. A fost un simplu contact. Le propun arbitrilor sa ia casete din campionatul Angliei si sa vada cum se joaca acolo, barbateste", a spus Ganea.
Categorie articol: 

Comentarii