Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ion Stefan are mintea-n colturi

Iata cam cit il duce mintea pe consilierul judetean PDL, Ion Stefan: "Saracii din judet folosesc ajutoarele ca sa-si faca rost de bautura. La asta foloseste pomana Guvernului!".
Stefan a afirmat ca a fost sunat de "cineva" (nu spui cine, persoana importanta), care i-a zis ca satenii au de gind sa foloseasca zaharul primit de la Guvern pentru a face bautura, iar altii vor vinde faina, pentru a procura alcool.
Ma, si a zis-o asa, cu rautate, de parca a vrut in mod intentionat sa-i urecheasca pe tarani, sa-i arate cu degetul, sa-i puna la punct. Ok, deci nenea Guvernul a decis sa fie milostiv cu niste amariti, dindu-le niste zahar si faina. Din momentul in care zaharul si faina ajung in batatura oamenilor, ma gindesc ca acestia pot face ce vor cu acestea. Ei pot pune zaharul la bautura, il pot arunca in sant, il pot vinde sau - de ce nu? - il pot da de pomana. Care-i problema ta, bai, Stefane, ca satenii fac tuica, atentie, din zaharul lor proprietate personala? Poate ca apoi ei vind tuica asta (evident, tin si pentru ei vreo trei deca, cind le-o fi setea mai mare), iar cu banii luati pe trascau isi cumpara lemne pentru iarna. La asta nu te-ai gindit, Stefane, pentru ca matale ai mintea-n colturi si nu intelegi notiunea de bun personal.
Dupa mintea consilierului Ion Stefan, probabil ca taranii ar trebui sa manince tot zaharul primit de la Guvern si sa dea cu totii in diabet!
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii