Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ion Bazac are trei apartamente, trei masini si conturi de 120.000 de dolari si 2,8 milioane de lei

Ministrul Sanatatii, membrul PSD Braila Ion Bazac, detine, impreuna cu sotia sa, un apartament in Monaco si alte doua in Bucuresti, o casa de vacanta la Snagov, trei masini de lux, conturi bancare de peste 120.000 de dolari si 2,8 milioane de lei, dar si actiuni cu valoare importanta, potrivit declaratiei de avere.
Singurul teren pe care Ion Bazac il detine este cel pe care se afla casa de vacanta de la Snagov. Familia Bazac mai detine, pe linga cel de la Monaco, alte doua apartamente in Bucuresti, unul dintre ele fiind situat pe strada Mihaileanu, si un spatiu comercial in Capitala.
Masinile pe care le conduc sotii Bazac sint un Ferrari, un Maserati si un Range Rover Sport. Cei doi soti mai detin si un ATV marca Aprilia.
Familia Bazac detine, in conturi bancare, peste 120.000 de dolari si mai mult de 2,8 milioane de lei. Sotii Bazac au si actiuni la diferite firme, toate valorind insumat peste jumatate de milion de lei, in conditiile in care nu au nici o datorie. Ministrul Sanatatii are actiuni la societatile Forza Rossa (47,5%), Forza Rossa Real Estate (50%), Forza Rossa Store (50%), Forza Rossa Downtown Invest (50%), SC Inox SA (10,13%) si SC Omniasig SA.
Bijuteriile familiei Bazac, intre care o moneda de aur iraniana emisa in 1970, valoreaza, conform declaratiei de avere, 45.000 de euro.
In ultimul an, ministrul Bazac a vindut actiuni la Credit Europe Bank de 1.221.885 de euro si un Mitsubishi pe care a primit aproape 45.000 de lei.
Anul trecut, Ion Bazac a obtinut un venit de 35.100 de lei ca administrator delegat la SC Inox SA si 85.410 lei pentru prestatia sa ca director general la SC Inox Distribution SRL.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii