Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ioana Bălăceanu nu va mai evolua în acest an

• handbalista a suferit o accidentare la genunchi şi s-a operat la Tg. Mureş

 

Una dintre handbalistele care s-au remarcat la Trofeul Carpaţi, competiţie care s-a derulat în acest an la Brăila, Ioana Bălăceanu, jucătoare care a semnat pe trei sezoane cu HC Dunărea, nu va mai putea evolua în acest an.

Handbalistă de 18 ani venită la Brăila în această vară de la campioana României, SCM Rm. Vâlcea, Bălăceanu a suferit o accidentare la genunchiul piciorului stâng la un antrenament şi a fost operată la Tg. Mureş de medicul Răzvan Melinte, un specialist în domeniu.

În aceste condiţii handbalista nu va mai putea evolua în acest an, urmând să se refacă după operaţie apoi să intre în perioada de recuperare. Ea ar putea fi aptă de joc abia spre finalul acestei ediţii de campionat.

“Bălăceanu este o tânără talentată care nu întâmplător este titulară a lotului naţional de tinere. O accidentare la unul dintre antrenamente a scos-o din circuitul echipei însă ea este o luptătoare şi va încerca să revină cât mai repede la antrenamente alături de colegele ei. Îi dorim însănătoşire grabnică”, ne-a declarat profesorul Marian Neta, vicepreşedintele clubului HC Dunărea.

Ioana Bălăceanu a evoluat în câteva partide amicale pentru echipa de senioare.
Categorie articol: 

Comentarii