Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ioan Andone a demisionat din functia de antrenor al echipei Omonia Nicosia

Ioan Andone a demisionat din functia de tehnician al echipei Omonia Nicosia, a anuntat, vineri, pe site-ul sau oficial, gruparea cipriota, antrenorul roman motivindu-si decizia prin faptul ca nu poate munci in conditiile in care arbitrii decid rezultatul unui meci.
"Nu-mi pot exercita munca in conditiile campionatului cipriot. Principalul factor al acestei situatii sint arbitrajele, care influenteaza rezultatele meciurilor si stabilesc campioana si echipele care retrogradeaza. Am observat aceste lucruri pe durata sederii mele in Cipru, iar o problema si mai mare este ca nu se iau masuri pentru imbunatatirea situatiei de catre forurile competente. Sper ca demisia mea sa aduca lucruri pozitive si ii rog pe cei din jurul echipei, pe suporteri, sa aiba incredere in echipa, deoarece are forta necesara de a urca", a spus Andone, citat de site-ul oficial al gruparii Omonia Nicosia.
Ioan Andone a fost demis de la Dinamo in decembrie 2005 de catre fostul presedinte executiv al clubului din Soseaua Stefan cel Mare, Ioan Becali. In ianuarie 2006, Andone a preluat functia de antrenor principal al formatiei Omonia Nicosia, cu care a terminat pe locul doi in editia tercuta de campionat. In prezent, Omonia ocupa pozitia secunda, la patru puncte de liderul APOEL Nicosia.
Ultimul meci al Omoniei cu Andone pe banca a fost, miercuri, pe teren propriu, cu AEK Larnaca, in grupele semifinale ale Cupei Ciprului. Formatia tehnicianului roman a pierdut aceasta partida cu scorul de 1-2.
Categorie articol: 

Comentarii