Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Invitaţie la sex în grup

Oare el, privitorul, ar fi cuprins instantaneu de gânduri sinucigaşe după ce a văzut zeci de perechi de sâni călcaţi cu şenilele sau doar ar simţi nevoia să urle la veceu, cu degetele bine înfipte în gât?

Astea fiind spuse, mi-e jenă să îmi imaginez cum ar arăta o întâlnire a pensionarilor din Brăila, la un eveniment organizat de Mişcarea pentru Integrare Spirituală în Absolut (MISA), condusă din Suedia de "guru" Gregorian Bivolaru. În caz că nu ştiaţi, o astfel de întâlnire se va produce la Brăila în data de... uite că nu ştiu data exactă, dar cert este că se va produce luna asta, în octombrie. După cum au anunţat organizatorii, pensionarii care vor participa la acest eveniment vor beneficia de reducere, adică 60 de lei, în loc de 70, cât trebuie să plătească oamenii muncii care nu posedă cupon de pensie.
Dar de ce ar face discipolii lui Bivolaru reduceri pentru pensionari? Sau, ca să reformulez, de ce ar tânji Bivolaru după pensionarii Brăilei? Căci, dacă este să o spunem pe aia dreaptă, pensionarii nu sunt tocmai targetul ţintă pentru o partidă de sex în grup. Vorba aia, unii sunt diabetici, adică vin la întâlniri cu seringa de insulină în buzunarul de la piept, în timp ce altora nu li se mai scoală nici părul pe picioare, ca să zic aşa.
Răspunsul este simplu de ghicit, oameni buni. Bivolaru şi acoliţii lui din MISA pun mare preţ pe fiecare ploscă plină cu pişat, căci aşa marfă cu greu găseşti. Iar pensionarii care cu greu supravieţuiesc de pe o zi pe alta ar fi în stare să îşi vândă şi vezica urinară, nu doar să îi umple halba lu' domnu' Grig sau Stevensson, cum am înţeles că se numeşte acum în Suedia.
Categorie articol: 

Comentarii