Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Investiţiile lui Dragomir. Pe primul loc, asfaltările de străzi

• asta a declarat primarul Marian Dragomir, recent, în momentul în care a fost întrebat în legătură cu şansele de a reabilita Stadionul Municipal • acesta a punctat că a ales să prioritizeze investiţiile în funcţie de necesităţile reale: astfaltarea străzilor înainte de toate, reabilitarea Stadionului “Progresul” şi abia apoi a Stadionului Municipal

 

Primarul Marian Dragomir a explicat, recent, de ce nu s-a grăbit cu reabilitarea Stadionului Municipal. Acesta a abordat subiectul în cadrul unei conferinţe de presă la sediul PSD Brăila, punctând că a preferat să prioritizeze modul în care realizează investiţiile. Pe scurt, acesta a afirmat că înainte de toate a dorit să reabiliteze străzile din oraş, ulterior a demarat proiectul de reabilitare a Stadionului “Progresul” alături de Federaţia Română de Fotbal (FRF) şi abia apoi se va concentra pe realizarea unui proiect de refacere a Stadionului Municipal.

“Investiţia la stadion era foarte mare, dar eu am pus pe primul plan străzile şi parcările din Municipiul Brăila. Suntem în această perioadă deja în procedură de licitaţie pentru Stadionul Progresul. Documentaţia a fost transmisă către Agenţia Naţională de Achiziţii Publice. După întârzierea de peste un an, când am aşteptat aviz de la Agenţia de Protecţie a Mediului, un lucru din punctul meu de vedere nepermis, dar care se mai întâmplă uneori. În momentul în care vom avea un câştigător al licitaţiei de la Stadionul «Progresul», vom demara licitaţia pentru Stadionul Municipal. Acestea sunt etapele pe care urmează să le facem în această perioadă. Sunt ferm convins că toţi brăilenii îşi doresc şi stadioane, dar în primul rând trebuia să aibă străzi şi să meargă în Municipiul Brăila. Eu ştiu. Foarte mulţi şi-ar dori să aibă şi un stadion. Dar pentru a ajunge la stadion, aveau nevoie de străzile din Municipiu, pe care le-am asfaltat şi la care lucrăm în continuare. Dacă licitaţia se finalizează repede şi nu avem contestaţii, în două luni şi jumătate - trei, putem să demarăm licitaţia pentru proiectare la Stadionul Municipal. S-a transmis deja adresă către SUPAGL să se asigure paza la stadion”, a declarat Dragomir.
Categorie articol: 

Comentarii