Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Invatamintul contemporan pe coordonate europene"

Cadrele didactice brailene, interesate de noutate si cunoastere, au ocazia sa participe la cea de-a IV-a editie a simpozionului international "Invatamintul contemporan pe coordonate europene". Acesta are loc pe 31 octombrie si este organizat de Scoala nr. 2 din Lugoj in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean Timis, Casa Corpului Didactic si Primaria Municipiului Lugoj.
Obiectivul principal al proiectului consta in implicarea cadrelor didactice in modernizarea invatamintului actual, dar si in utilizarea unor metode novatoare in actul educational. De asemenea, se urmareste valorificarea perspectivelor europene in invatamintul contemporan.
Cei interesati trebuie sa stie ca simpozionul este construit pe trei sectiuni: sectiunea educatoare, sectiunea invatatori si sectiunea profesori. Inscrierea se va face pe baza unei fise de inscriere, concomitent cu trimiterea lucrarilor. Data limita este 16 octombrie. Fiecare lucrare poate avea maxim doi autori si nu trebuie sa depaseasca patru pagini.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii