Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

INVATAMANT: 35 de elevi din Slobozia susţin din nou ultima probă a examenului de bacalaureat

35 de elevi din Slobozia susţin sâmbătă, din nou, ultima probă a examenului de bacalaureat, după ce subiectele la informatică au fost încurcate, relatează Realitatea Tv.

Elevii de la profilul informatică au primit subiectele de la profilul ştiinţele naturii, încurcătura fiind descoperită abia după ce primii elevi au ieşit din sălile de examen.

În urma incidentului, toţi cei 35 de elevi, împreună cu părinţii, au fost chemaţi la sediul Inspectoratului Şcolar Ialomiţa.

"În loc să primească subiecte de informatică pentru profilul informatică, au primit subiecte pentru profilul ştiinţele naturii, de fapt niste subiecte mai simple. Lucrul acesta s-a întâmplat exclusiv din cauza informaticianului", a declarat inspectorul şcolar general Ilie Stavăr.

Şi la proba de matematică, cu trei zile în urmă, a avut loc un incident asemănător. 16 elevi au rezolvat alte subiecte decât cele destinate profilului lor.

Rezultatele la prima sesiune a examenului de bacalaureat vor fi afişate duminică, iar eventualele contestaţii vor putea fi depuse luni, 4 iulie, între orale 8.00 şi 12.00, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei. Rezutatele finale urmează să fie afişate pe 8 iulie.

În perioada 11-15 iulie, vor avea loc înscrierile pentru sesiunea august-septembrie a examenului de bacalaureat 2011, care se va desfăşura în perioada 22 august-2 septembrie.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii