Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A intrat pe geamul de la baie şi i-a furat bijuteriile din casă

Minor gălăţean, la furat în municipiul Brăila. Acesta a escaladat fereastra de la baie a unui apartament şi s-a apucat de furat. El a sustras mai multe bijuterii din aur şi bunuri electronice, în valoare de mii de lei.
Poliţişti de la Biroul de Investigaţii Criminale - Compartimentul furturi din patrimoniu l-au identificat pe B.O.(15 ani), din municipiul Galaţi, suspectat că, în perioada 17-22 iulie 2014, a comis un furt din locuinţă. Profitând de faptul că proprietarul brăilean Nicu M. (56 de ani) nu se afla la domiciliu, prin forţarea şi escaladarea ferestrei de la baie, situată la parterul blocului, ar fi pătruns în locuinţă. "De aici ar fi sustras mai multe bijuterii din aur şi argint şi alte bunuri electronice, în valoare totală de 7.000 de lei. În urma investigaţiilor efectuate, 10% din prejudiciu a fost recuperat şi predat persoanei vătămate", a precizat insp. principal Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
Dosarul penal întocmit în cauză a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila cu propunerea de continuare a urmăririi penale faţă de făptuitor, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii