Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A intrat cu mopedul în alaiul de nuntă!

• Ion Crăciun, din Movila Miresii, a fost trimis în judecată pentru săvârşirea a două infracţiuni la regimul rutier • deşi nu avea permis de conducere, bărbatul a urcat pe moped şi a rulat pe mai multe străzi din Movila • la un moment dat, el a acroşat o tânără care se afla într-un alai de nuntă, apoi a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiei

 

Mopedist din comuna Movila Miresii anchetat şi trimis în judecată pentru conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

Potrivit dosarului penal instrumentat de procurorul Gheorghe Velea, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila, în seara zilei de 4 iunie 2016, la ora 19:20, poliţiştii Biroului rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila au fost sesizaţi în legătură cu producerea unui accident rutier în localitatea Movila Miresii, eveniment soldat cu vătămarea unei persoane.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au identificat-o pe victima accidentului rutier, C.R., care le-a spus că, în timp ce se deplasa într-un alai de nuntă, împreună cu alte persoane, aflându-se pe aleea care face legătura între străzile Nuferilor şi Lalelelor, a fost pur şi simplu acroşată din spate de mopedul condus de Ion Crăciun. Femeia a mai precizat că mopedistul a întrebat-o dacă a păţit ceva, după care a părăsit locul faptei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de datele ale poliţiei, s-a constatat că Ion Crăciun nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Mopedul însă este înmatriculat în circulaţie.

Fiind audiată, victima accidentului rutier de la Movila Miresii a declarat că nu depune plângere penală împotriva lui Crăciun, în condiţiile în care nu a avut nevoie de zile de îngrijiri medicale. Potrivit procurorului de caz, inculpatul Ion Crăciun a condus mopedul pe o distanţă de 600 de metri, de acasă până la locul accidentului şi înapoi, iar persoana vătămată C.R. a fost acroşată în momentul în care mopedistul intenţiona să ocolească alaiul de nuntă prin partea stângă, fiind accidentată uşor.

Dosarul penal a fost trimis instanţei de fond a Judecătoriei Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii