Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A intrat cu maşina în gardul unei case

Viteza prea mare l-a împins pe un şofer în gardul unei case din satul Berleşti, oraşul Ianca. Tânărul de 20 de ani conducea autoturismul pe un drum comunal şi nu a mai putut stăpâni volanul.
Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru distrugere.
În dimineaţa zilei de 2 iulie, la ora 7.25, Gheorghe B. (59 de ani), din satul Berleşti, a reclamat la Poliţia oraşului Ianca faptul că în noaptea anterioară, o persoană necunoscută a tamponat cu autoturismul gardul locuinţei fratelui său. În urma impactului au fost prvocate distrugeri. Poliţiştii au efectuat cercetări şi l-au identificat pe Marius B. (20 de ani), din comuna Cireşu. "În acea noapte, la ora 00.30, în timp ce conducea autoturismul, pe DC 35, în satul Berleşti, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare, tânărul ar fi pierdut controlul autovehiculului şi ar fi lovit gardul locuinţei părţii vătămate", a precizat scms. Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, prejudiciul fiind estimat la valoarea de 100 de lei.

 
Categorie articol: 

Comentarii