Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Interviu cu interlopii care au incendiat clubul Bamboo

Rep: Sunteţi nişte retardaţi. Cine se mai trezeşte astăzi la ora 4 dimineaţa şi pentru ce? Ca să facă focul la Bamboo?
Soare 1: Să răspund eu primul? Problema este destul de simplă: când sunt într-un club iau foc, iar când sunt în afara clubului, dau foc.
Soare 2: Eu m-am trezit la 4 dimineaţa pentru că aşa mi-a rămas setată alarma la mobil de pe vremea când lucram ca vatman la Braicar. Acum, de când mi-am schimbat meseria şi m-am angajat ca interlop, obişnuiesc să mă trezesc mai târziu, dar în cazul Bamboo a fost o comandă specială.
Rep: Sunteţi din gaşca lui Soare, de vă recomandaţi Soare 1 şi Soare 2?
Soare1: Nu, nu avem nicio treabă cu domnul Soare. Este coincidenţă de nume. Noi suntem pe picioarele noastre, avem propria noastră afacere, din care plătim taxe şi impozite la stat.
Rep: Bun, dar de ce aţi dat foc clubului Bamboo?
Soare 2: Nu i-am dat foc, doar am pus un pic de flacără la intrare. Ăsta a fost modul meu de a le atrage atenţia că au o faţadă ieftină, de doi lei, care trebuie schimbată din temelii. Iar domnul Serghei, în loc să ne mulţumească că l-am ajutat să îşi schimbe firma de la intrare, ne-a dat în gât la gardă, să ne ia cu duba de acasă. Un nesimţit acest Serghei!
Rep: Aveţi de gând să îl daţi în judecată?
Soare 1: Nu, pentru că am înţeles că durează şi 10 luni de zile până ţi se dă primul termen la un dosar. Or, eu nu am timp să mă fugăresc prin tribunale cu domnul Serghei. Dar îl asigur şi pe această cale că nu îl voi ierta pentru prăduiala făcută. Aşa ceva este de neacceptat. Adică te duci la clubul omului, îi dai foc la uşa de intrare, numele clubului apare apoi în toate ziarele cu nume şi poză, iar în loc să fie recunoscător că i-ai făcut reclamă, că i-am adus clubul lui de 2 lei pe prima pagină, te mănâncă de cur (scuzaţi expresia!) la poliţie.
Rep: Bun, dar lucrurile nu pot rămâne aşa.
Soare 2: Evident că nu vor rămâne aşa. Personal, dacă nu mă leagă ăştia în următoarele două săptămâni, sunt hotărât ca în fiecare dimineaţă să vin cu noaptea-n cap să fac focul la clubul Bamboo. Pentru că aşa nu se mai poate. Trebuie să ieşim în stradă pentru drepturile noastre, să ne sacrificăm pentru un ideal...
Rep: Vorbeşti ca un activist de stânga.
Soare 2: Nu, eu sunt dreptaci, nu ştiu de unde aţi scos-o pe asta.
Rep: În încheiere, v-aş întreba dacă mai rentează în ziua de azi să fii interlop în Brăila.
Soare 1: De bine, de rău, eu mă descurc. Măcar am unde pleca dimineaţa de acasă şi de unde mă întoarce la nevastă. E adevărat că nu ştiu ce o să fac atunci când nu o să mai fie cluburi în Brăila cărora să le dau foc, dar prefer să nu mă gândesc la treaba asta.
Soare 2: Ce, te interesează câţi bani câştig pe lună, nu-i aşa? Uite că eu nu sunt Andreea Esca, ca să îmi ascund salariul şi am să îţi răspund cât pot eu de sincer: câştig atât de mulţi bani, cât nu o să poţi număra tu vreodată, băi! Şi asta pentru că sunt şmecher, am brichetă şi ştiu să fac focul, bre! (Dumitru Cra-cra-natu)
Categorie articol: 

Comentarii