Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Interlopul "Maghighi", ucis intr-un accident rutier

Apropiat al gruparii din Radu-Negru, Marin Lazar, zis "Maghighi", a murit vineri seara intr-un accident rutier consumat in cartierul Chercea. Soferul celuilalt autoturism implicat in eveniment a ajuns in stare grava la spital, ca de altfel si doi pasageri din masina sa, printre care si o minora de 14 ani.
Evenimentul s-a consumat vineri seara, in jurul orei 21.10, in timp ce Marin Lazar, zis "Maghighi", in virsta de 37 de ani, posesor al permisului de conducere categoria "B" din 2003, conducea un autoturism "BMW" pe Soseaua Baldovinesti. La intersectia cu strada Petre Stefanescu-Goanga, soferul trece de pe banda 1 de mers pe cea de-a doua, cu intentia de a intra pe contrasens, pentru a se intoarce din drum. Pozitionindu-se perpendicular pe carosabil, "BMW"-ul a fost lovit de un "Rover" care circula in aceeasi directie si venea din spatele sau, pe banda 2. Impactul violent nu i-a mai dat nici o sansa lui "Maghighi", care a murit pe loc. In masina sa se mai afla si Stelica Cristovici, zis "Cioara", de 32 de ani, care a scapat cu citeva leziuni usoare. Nu acelasi lucru se poate spune si despre soferul "Rover"-ului, Marius Grama (21 de ani), care are permis de conducere doar de citeva luni. El a ajuns in stare grava la spital, in aceeasi stare fiind internati si cei doi pasageri pe care ii avea in masina, Neculai Stefan (25 de ani) si Adina Dragomirescu (14 ani). Minora a fost ulterior transferata la Spitalul de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" din Galati, intrucit prezenta o fractura la cap.
Soferul "Rover"-ului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, dupa care i s-au recoltat probe biologice de singe, in vederea stabilirii gradului de alcoolemie. Trupul neinsufletit al lui Marin Lazar a fost dus la Serviciul de Medicina Legala Braila, in vederea efectuarii autopsiei, cea care va stabili si daca "Maghighi" consumase sau nu bauturi alcoolice. Politistii rutieri au stabilit ca nici unul dintre cei implicati in eveniment nu purta centura de siguranta. Oamenii legii au intocmit un dosar de cercetare penala, care va stabili imprejurarile in care s-a consumat evenimentul.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii