Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Interlopul Corbu, săltat de mascați

* a fost pus în executare un mandat de aducere, dispus de instanță față de Stănel Lăcătuș (fost Corbu), acesta fiind deja adus la IPJ Brăila * el va fi dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila pentru audieri într-un caz cu acuzații de tentativă de omor

 

 

ACTUALIZARE ȘTIRE Potrivit unor surse bine informate, cazul pentru care a fost adus la audieri Stănel Lăcătuș nu are legătură cu incidentul de la Club Melody, așa cum s-a crezut inițial, ci cu atacul asupra lui Ionuț Vrânceanu, un rival mai vechi al lui Corbu, care a fost adus la un pas de moarte de doi apropiați ai șefului interlop. Este vorba despre Băncuță Casius Clay și Bănică Stelu, în prezent dați în urmărire prin Interpol.

 

Interlopul din Lacu Dulce, Stănel Lăcătuș (fost Corbu), a fost săltat de mascați și a fost dus la Inspectoratul de Poliție Județean Brăila. A fost pus în executare un mandat de aducere, dispus față de Corbu, fiind vorba de un dosar în care acuzația este de tentativă la omor. El va fi dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila pentru audieri.

Este posibil să fie vorba despre atacul de la discoteca lui Marian Dănuț Soare, Club Melody - de pe Șoseaua Râmnicu Sărat, produs chiar în noaptea de Revelion, când un bărbat de 34 de ani, care petrecuse în club, a ieșit la o țigară și s-a trezit atacat de persoane necunoscute. Potrivit unor surse, atacatorii ar fi din Gruparea Corbu, însă nu s-a confirmat oficial acest lucru. Vom reveni.
Categorie articol: 

Comentarii