Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Instructorii din Divizia D si Campionatul judetean de fotbal vor putea sa afle, in luna februarie, ultimele noutati in privinta programelor de antrenament

In programul de actiuni si masuri promovat in campania derulata in vederea realegerii sale ca presedinte al Asociatiei Judetene de Fotbal, Marin Petrescu a avut inclusa si o masura privind perfectionarea instructorilor formatiilor angrenate in competitiile organizate in judet de catre aceasta asociatie.
Aceasta masura nu a ramas doar in stadiul de proiect, ci va prinde contur la inceputul lunii februarie a acestui an.
"Intotdeauna am fost un om de cuvint si nici de aceasta data nu vreau sa ma dezmint. In curind va avea loc o intrunire la Braila cu un reprezentant al Scolii Nationale de antrenori, la care vor fi invitati sa participe instructorii din Divizia D si din Campionatul judetean de fotbal.
Noi am vrea ca aceste cursuri sa fie sustinute chiar de catre directorul Mircea Radulescu, dar in cazul in care acest lucru nu va fi posibil va participa unul dintre antrenorii renumiti, actualmente angajati ai FRF", a declarat presedintele AJF, Marin Petrescu.
In cele doua zile cit va dura aceasta actiune, instructorii vor putea sa afle ultimele noutati in privinta programelor de antrenament, iar prezenta este obligatorie.
"Pe linga partea teoretica se vor prezenta si casete video din care instructorii se vor putea documenta in privinta antrenamentelor pe care trebuie sa le faca cu echipele pe care le conduc. Aceste cursuri vor fi repetate si in 2007, iar participantii vor primi carnete de instructori ce vor fi utile insa numai pe plan local", a mai adaugat Marin Petrescu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii