Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Instalația de congelare de la Morga Spitalului Județean, reparată în regim de urgență

* ieri dimineață, mai mulți aparținători ai pacienților, dar și angajați ai spitalului s-au plâns că mirosea îngrozitor, în toată unitatea medicală * totul, din cauza unei defecțiuni a instalației de congelare de la morgă 

 

 

Miros pestilențial în Spitalul Județean de Urgență Brăila, după ce s-a defectat instalația de congelare de la morga unității. Informația a fost sesizată de câțiva angajați, dar și de aparținătorii unor pacienți nevoiți să îndure ieri dimineață (n.r. -miercuri, 10 iulie a.c. ) un miros greu, răspândit atât pe casa scării, la lifturi, cât și la subsol. Problema a fost confirmată și de conducerea medicală a SJU Brăila, care a transmis că se va rezolva până la sfârșitul zilei. "Da, așa este, nu mai coboară temperatura la cât trebuie.  Dimineață s-a  stricat, din câte am înțeles, din cauza unei infiltrații de la ploi. E clar că nu poți să stai în spital când miroase a cadavre, dar chiar acum ((n.r. -miercuri, 10 iulie a.c. ) am închis telefonul și mergem să cumpărăm un agregat frigorific", declara ieri, dr. Alina Neacșu, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Brăila.

Tot ieri, la închiderea ediției, conducerea medicală a transmis că s-a făcut achiziția necesară reparării instalației de frig de la morgă și că problema s-a rezolvat, la fel și mirosul neplăcut din spital, care a dispărut. 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii