Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Inspectoratul de Poliție Județean Brăila a rămas fără un adjunct

* este vorba despre cms. șef Dănuț Lefter, aflat pe funcția de adjunct al șefului IPJ Brăila, pe linie de investigații criminale, din februarie 2016 * de astazi, acesta a fost împuternicit șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați, pentru 6 luni

 

Unul dintre adjuncții șefului Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Brăila a fost mutat de pe funcția pe care o deține din 2016. Este vorba despre comisar șef Dănuț Lefter, care, de astazi, a fost împuternicit pe funcția de șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Galați, pentru o perioadă de 6 luni. În aceste condiții, la “vârful” Poliției brăilene a rămas inspectorul șef, Constatin Adrian Glugă, și adjunctul Dorin Valentin Condruz.

În februarie 2016, pe funcția de adjunct, la Judiciar, a fost numit actualul șef al Poliției Galați, comisarul șef Dănuț Lefter, schimbat din funcție de conducerea Ministerului de Interne. Lefter a preluat portofoliul comisarului șef Adrian Glugă, care, din 8 februarie 2016, a fost promovat în funcția de inspector șef al IPJ Brăila.

La șefia IPJ Galați, în locul ofițerului Lefter, venit ca adjunct la Brăila, a fost împuternicit, în 2016, comisar-șef de poliție Cornel Giorgian Mototolea, fost șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați.

După cum se arată în CV-ul comisarului Lefter, acesta a fost împuternicit ca și adjunct al șefului IPJ Brăila, în perioada 8 februarie 2016 - 23 mai 2016, apoi a devenit adjunct pe linie de investigații criminale.
Categorie articol: 

Comentarii