Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Inspectoratul Şcolar cumpără rechizite de aproape 100.000 euro

În a doua jumătate a acestei luni, Inspectoratul Şcolar Judeţean Brăila susţine în SEAP (Sistemul Electronic de Achiziţii Publice) procedura de atribuire a unui contract cu o valoare de circa 0,4 milioane lei constând în achiziţia de rechizite şcolare.
Mai precis, este vorba despre achiziţia a peste 18.000 de pachete cu rechizite şcolare pentru clasa pregătitoare, ciclul primar şi cel gimnazial aferente unităţilor de învăţământ din judeţ şi municipiu. În detaliu, este vorba despre 2.122 pachete pentru clasa pregătitoare, 2.360 pentru clasa I, 5.769 pentru clasele II - IV, 5.613 pentru clasele V - VII şi, în fine, 2.432 pentru elevii din clasa a VIII - a.
În aceste pachete intră mai multe tipuri de caiete (inclusiv caiete speciale) dar şi creioane, ghiozdane, truse de geometrie, penare, rigle şi lista continuă. Achiziţia are o valoare estimativă cumulată de 414.445 lei, fără TVA, adică echivalentul a aproape 100.000 euro.
Firmelor interesante li se cere constituirea unei garanţii de participare în sumă de 8.288 lei. De asemenea, li se solicită constituirea unei garanţii de bună execuţie de 10% din valoarea fără TVA a contractului de achiziţie. Ca şi cerinţă minimă de participare, firmele care vor să fie acceptate la procedură trebuie să demonstreze că au furnizat produse similare în ultimii 3 ani în baza a cel puţin un contract în valoare de minim 0,414 milioane lei, fără TVA.
Procedura aleasă pentru această achiziţie este cererea de oferte cu criteriu de selecţie "preţul cel mai scăzut".
Data limită de depunere a ofertelor expiră vineri, 22 iulie, ora 15.00.

 
Categorie articol: 

Comentarii