Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Inotatorii braileni au mai cistigat sase medalii in ultima zi a nationalelor de natatie

In ultima reuniune a Campionatelor Nationale de natatie Open in bazin scurt, desfasurate in week-endul trecut la Hunedoara, inotatorii braileni au mai cucerit sase medalii, trei la seniori si tot atitea la juniori cu mentiunea ca la aceasta din urma categorie de virsta s-a cistigat un nou titlu national.
Reprezentantul CSM-ului, Catalin Nistor, a terminat pe locul al doilea proba de 200 m bras, loc pe care si l-a adjudecat si Roxana Samoila la acelasi stil, dar pe distanta de 50 metri, sportiva pregatita de profesorul Cristian Draghita cucerind in aceeasi reuniune si medalia de bronz la 200 m mixt.
Cel mai valoros rezultat al zilei a fost obtinut de Razvan Lupu, inotatorul cu dubla legitimare LPS-CSM reusind sa cistige titlul national in proba de 100 m spate. Juniorii braileni cu dubla legitimare au mai obtinut doua medalii de argint, prin Florentin Rosu in proba de 200 m bras si cu stafeta 4x50 m mixt in componenta Razvan Lupu, Florentin Rosu, Victor Ermalai, Cosmin Ochirosi.
Palmaresul general al delegatiei brailene a fost de 19 medali, dintre care patru au fost de aur.
Juniorii Florentin Rosu si Razvan Lupu au fost cei care la aceasta editie a nationalelor in bazin de 25 de metri au reusit sa urce de cite doua ori fiecare pe cea mai inalta treapta a podiumului de premiere.
"Rezultatele sint mult mai bune decit cele realizate anul trecut atit ca timpi, cit si ca medalii. Ne-am indeplinit obiectivele pentru aceasta competitie si speram sa avem aceeasi comportare si la ultima competitie a juniorilor mari, Campionatele Nationale ce vor avea loc in perioada 14-17 decembrie la Pitesti".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii