Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Inna va susţine un show special la Hard Rock Cafe, Bucureşti

• celebra cântăreaţă va urca pe scena din Hard Rock Cafe în data de 7 martie, la ora 21:30 • pentru că promit un show total, organizatorii au anunţat că nu vor exista mese în faţa scenei, pe ringul de dans

 

Una dintre cele mai apreciate soliste din România, Inna, va susţine un show deosebit în luna martie la Bucureşti. Mai exact, aceasta va urca alături de trupa sa pe scena Hard Rock Cafe, miercuri, pe 7 martie, de la ora 21:30. Potrivit organizatorilor, Inna şi-a câştigat renumele de ambasador muzical al României în lumea întreagă şi promite un show de excepţie, în care îşi va interpreta toate hiturile ce au propulsat-o în galeria starurilor mondiale. Surpriza constă în faptul că piesele vor fi reinterpretate cu chitară, bass, tobe şi clape, într-o variantă specială.

“Inna este prima solistă din Europa ce a depăşit pragul de 1 miliard de vizualizări pe YouTube, iar portofoliul ei nu se limitează doar la acest record. În decursul unei cariere fulminante de nici 10 ani, INNA a primit două distincţii MTV Europe Music Awards şi peste 13 premii i-au fost acordate în cadrul ceremoniilor MTV Romania Music Awards”, se mai arată în comunicatul emis de organizatori.

Cei interesaţi de concert trebuie să ştie că biletele sunt de două categorii şi au următoarele preţuri: cu loc la masă în sală - 115 lei (doar 200 de bilete) şi fără loc, în faţa scenei pe ringul de dans - 69 lei.

Acestea se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/reţea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara, la Hard Rock Cafe precum şi în ziua concertului la intrare.

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău - Şoseaua Kiseleff, nr. 32

Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare. Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.
Categorie articol: 

Comentarii