Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Injunghiat, pentru ca a incercat sa-si apere sora mai mica

A fost lovit cu cutitul, in timp ce incerca sa-si salveze sora de la o bataie sora cu moartea. Un astfel de eveniment s-a petrecut in cazul unui tinar de 23 de ani din Braila, care a fost lovit cu un cutit in noaptea de miercuri, spre joi, in propria curte, de un strain care o urmarea pe sora lui, pentru a o agresa. Tinara Alina Tudorache venea de la serviciu, pe innoptat, cind, la citeva zeci de metri de casa sa, s-a intilnit pe strada cu un barbat si o femeie pe care-i cunostea din vedere, ca fiind niste vecini. Fata spune ca a fost luata la bataie din senin de individul respectiv, care a lovit-o cu pumnii, sub privirile nepasatoare ale sotiei sale. Tinara a reusit cu greu sa scape din miinile atacatorului, care scosese si un cutit si, speriata de moarte, s-a refugiat in curtea casei sale, inchizind poarta cu cheia. Individul nu s-a lasat oprit de atita lucru si a escaladat gardul, patrunzind in curte, unde a inceput sa tipe si sa ameninte, avind in continuare cutitul in mina. Auzind scandal, femeile din casa s-au ascuns, iar unul dintre fratii fetei, un tinar de 23 de ani, a iesit sa vada ce se intimpla. El a fost injunghiat fara mila, dupa care atacatorul, speriat de ceea ce facuse, a fugit, ascunzindu-se la coltul strazii. Familia a chemat imediat Salvarea, victima fiind transportata de urgenta la spital, unde i-a fost cusuta rana. "Nu ne cunosteam, eu stiu doar ca e vecin, sta pe undeva, pe strada asta, nu l-am deranjat niciodata cu nimic, pur si simplu s-a luat de mine, m-a luat la bataie. Nu mi-a cerut bani, nu mi-a cerut nimic, nu mi-a luat nimic, ca aveam si o sacosa in mina. Nu stiu ce l-a apucat, era cu sotia, era insotit de sotie, ca e insurat, are si copil", ne-a spus Alina Tudorache. "Am auzit ca dadea cu picioarele in poarta, dupa ce sora mea a intrat si a inchis poarta cu cheia. El a sarit apoi gardul, cu cutitul in mina, tipa si ameninta, si l-a injunghiat pe frate-meu", ne-a povestit si unul dintre fratii tinerei. "Noi eram in casa, toti, ne pregateam de culcare, cind am auzit zgomot in curte. Dorin, unul dintre baieti, a iesit repede, ca a auzit zgomot si individul ala i-a dat cu cutitul, l-a taiat la burta. M-am speriat cind am vazut ce se intimpla, s-a intimplat sub ochii mei totul", a declarat mama victimei, Niculina Tudorache.
"Pacientul a fost adus la camera de garda - chirurgie, a spitalului nostru prezentind o plaga injunghiata abdominala, motiv pentru care a fost internat in sectia de chirurgie", ne-a spus dr. Horia Dragoi, purtator de cuvint al Spitalului Judetean Braila.
Politistii continua sa-l caute pe agresor si in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale de care va avea nevoie victima, vor face incadrarea juridica a faptei. Daca va fi gasit vinovat, vecinul agresiv nu va scapa insa de inchisoare.
Categorie articol: 

Comentarii