Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Injunghiat de un consatean

Nicu Aurelian Stinga, 29 ani, din satul Polizesti, comuna Stancuta, a fost injunghiat in seara zilei de marti, 2 octombrie, de catre un consatean de 74 ani. Transportat de urgenta la spital, dupa ce a pierdut foarte mult singe, tinarul a fost internat la orele 21,15 si a intrat direct in sala de operatie, pentru efectuarea hemostazei, fiind diagnosticat cu plaga injunghiata lombara stinga. Dupa cum am aflat de la dr. Gina Ilie, sef Serviciu Medicina Legala, medicul legist care l-a consultat, ieri, pe tinarul injunghiat, acesta avea o plaga profunda intramusculara, singerare masiva, care a generat soc hemoragic, aspecte care au impus interventie chirurgicala de urgenta si aport mare de singe.
Aflat in stare grava in sectia de Anestezie-Terapie Intensiva a Spitalului Judetean de Urgenta, cu transfuzie, tinarul ne-a declarat ca totul a pornit de la o altercatie cu un vecin. "A fost o neintelegere. Melu Mogos, care are peste 70 de ani, s-a luat de tata si i-a dat cu un bat in cap. Tata, care este cioban, trecea prin poarta lui, pe soseaua de piatra, spre stina. Eu l-am intrebat ce s-a intimplat, ce a avut cu tata, de ce i-a dat cu batul in cap, dar el m-a apucat de umar si, in citeva secunde, m-am trezit cu un cutit in spate. Asta s-a intimplat", ne-a declarat, ieri, Nicu Stinga. Dupa spusele victimei, in momentul incidentului nu a intervenit nimeni sa-i dea o mina de ajutor sau sa-l ridice din locul in care zacea, doborit la pamint de batrinul insetat de scandal. Mai mult decit atit, sotia agresorului, care a fost martora la cele intimplate, a incercat sa-l impiedice pe tinarul injunghiat sa se ridice, sustine acesta. "Sotia lui a vazut toata faza, dar se tinea de mine. Am incercat sa plec, dar ea tragea de mine, a ramas cu maioul meu in mina. Am mers cum am putut pina la magazin, vreo 300 de metri, dar abia ma tineam pe picioare si m-am prabusit. La scurt timp a ajuns Politia si Salvarea si am fost transportat la spital, pentru ca pierdusem foarte mult singe", am mai aflat de la tinarul injunghiat, care a precizat ca nu-si explica de ce Mogos a sarit la bataie din senin la tatal sau si ca intre cei doi nu au existat niciodata certuri sau alte discutii.
Pentru elucidarea cazului de la Polizesti, Politia a demarat cercetarile si a intocmit dosar penal, urmind sa se stabileasca prevederile legale.
Categorie articol: 

Comentarii