Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Injunghiat cu un briceag, de la o gluma

A facut-o pe barbatul fatal si s-a ales cu o lovitura de cutit. Este cazul unui tinar de 19 ani din localitatea Ianca, care a fost injunghiat in picior, pentru ca i-a facut avansuri si i-a pus mina pe partea dorsala unei tinere, in gara. Totul s-a intimplat ieri dimineata, in gara Ianca, unde trei tineri, in jurul orei 6.00, asteptau trenul spre Braila. La un moment dat, unul dintre baieti, Jenel Ciucasu, de 19 ani, a incercat sa intre in vorba cu Elena Petcu si, in gluma, i-a pus mina pe fund. Prietenul acesteia a sarit ca ars, baietii s-au luat la bataie, pe peron si, ca sa-i apere onoarea fetei, Ion Macovei a scos un briceag si l-a injunghiat in picior pe "curtezanul" iubitei.
Cei trei au fost ridicati de o patrula de jandarmi, care se afla in zona, si dusi la sediul Jandarmeriei, pentru cercetari. Acolo, Macovei a explicat: "M-am enervat, pentru ca i-a pus prietenei mele mina pe fund. Eu stiu ce avea cu ea, dar nu era cazul sa faca acest gest. Am sarit la el, normal, si cum a inceput sa ma loveasca, am scos un briceag, pe care-l aveam in buzunar si l-am lovit in picior".
In ceea ce-l priveste, cel injunghiat considera ca Macovei a exagerat, pentru ca el nu i-a facut cine stie ce, fetei: "Ma aflam in gara, asteptind trenul, cu mai multe colege de naveta. La un moment dat, am facut o gluma cu Elena, pe care o cunosc de 10 ani, si baiatul ala a sarit la mine, cu un cutit si m-a taiat la picior. Eu nu-l cunosc pe el si nici nu stiu ca ar fi prietena lui, asa ca nu vad de ce m-a lovit".
Si fata care a constituit motivul scandalului de pe peron considera ca n-a fost vorba decit despre o gluma nevinovata si ca nu era cazul sa se ajunga la folosirea cutitului. "Jenel a facut o gluma cu mine, si de aici s-a iscat scandalul. Eu il stiu de mult pe Jenel si ne permitem, insa Ion s-a suparat, a scos un cutit si l-a lovit".
"Ne-am deplasat in gara Ianca, unde am gasit un grup de trei persoane, dintre care una ranita la picior. Presupusul agresor a declarat ca l-a lovit cu un briceag si ca a aruncat arma alba pe undeva, pe liniile de cale ferata, de frica sa nu fie prins cu aceasta, asupra lui, si sa i se gaseasca amprentele. Continuam cercetarile, in vederea gasirii armei cu care s-a produs agresiunea. Presupusului agresor i s-au intocmit actele premergatoare cercetarii penale, pentru vatamare corporala", ne-a declarat sublt. Tiberiu Bejan, din cadrul Jandarmeriei Braila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii