Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Inginerul Costel Danciu a încetat din viață

Inginerul Costel Danciu a încetat din viață

 

* anunțul privind decesul său a fost postat, astăzi, pe site-urile de socializare, chiar de către familie * trupul neînsuflețit al acestuia este depus la Catedrala din Barieră, iar înmormântarea va avea loc luni, la ora 11:00, la Cimitirul nou din Radu Negru

 

 

Fost director la Șantierul Naval, președintele ONG-ului Alianța Brăila 2007, inginerul Costel Danciu a încetat din viață. Anunțul a fost făcut, astăzi, chiar de către familie printr-o postare pe site-urile de socializare. Corpul neînsuflețit al acestuia este depus la Catedrala din Barieră, iar înhumarea va avea loc luni, 20.03.2017, ora 11:00, la Cimitirul nou din Radu Negru.

Potrivit paginii sale de Facebook, inginerul Costel Danciu a absolvit Liceul Teoretic ”Nicolae Iorga”, apoi a urmat cursurile la Universitatea ”Dunărea de Jos” Galați. Acesta s-a implicat atât în acțiuni civice prin ONG-ul Alianța Brăila 2007, dar și în zona politică.

Reamintim că, în timpul alegerilor locale din iunie 2016, acesta a sprijinit PNȚCD Brăila, ca reprezentant al societății civile și a candidat pentru un fotoliu de consilier local pe lista țărăniștilor (locul 2 pe lista pentru CLM).

 
Categorie articol: 

Comentarii