Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Infringere la scor de forfait

CS Otopeni: Bobariu - Dumitrescu, B. Nicolae, Nicolau, Petrea - Celpan (min. 67: Corcoveanu), Margarit, Cojocneanu (min. 67: Cojenel), Fl. Sandu (min. 70: S. Pana) - Cristean, Dicu
Antrenor: Marian Pana
CF Braila: Iliuciuc - Ghidarcea, Pelin (min. 75: Burghelea), Posteuca, Sandru - Girleanu (min. 58: Hristian), S. Marin, Macare, S. Matei - Caragea (min. 75: Ochia), Feizula
Antrenor: Vasile Caciureac
Arbitri: Cristina Ionescu (Vulcan) - Irina Mirt (Botosani) si Daniel Hulubei (Vaslui)
Observator FRF: Augustin Deleanu (Bucuresti)

Cu o mare stabilitate financiara, CS Otopeni si-a propus pentru acest sezon sa lupte pentru promovare insa rezultatele nu au fost tocmai satisfacatoare, doua victorii, tot atitea egaluri si o infringere, ceea ce a determinat conducerea administrativa sa se gindeasca la un nou antrenor principal. Marian Pana s-a aflat simbata cu sabia lui Damocles deasupra capului, dar formatia sa a realizat cea mai buna repriza din acest inceput de campionat si deocamdata inlocuirea antrenorului principal s-a aminat.
Gazdele au inclinat practic balanta in favoarea lor inca din minutul 4. Coautor la deschiderea scorului a fost ex-jucatorul Daciei, Cristian Dicu, iar autorul golului, Cojocneanu, care l-a depasit foarte usor pe Iliuciuc si a inscris in poarta goala.
Fara doi jucatori care in sezonul trecut au avut o evolutie foarte buna, Danalache si Hidisan, transferati la UTA, formatia din Otopeni a controlat in continuare jocul si a fost la un pas de a majora scorul prin acelasi jucator, dupa o actiune impetuoasa pe partea stinga a lui Florin Sandu.
In minutul 10, Cristean a reluat prea slab pentru a-l pacali pe Iliuciuc, dar o mare ocazie de gol s-a derulat in minutul 14, cind Cojocneanu a reluat cu capul de la 8 metri, razant cu bara din dreapta a portii brailene.
Tabela s-a modificat in minutul 17 pentru a doua oara. Petrea a centrat de pe partea stinga, iar Cristean a marcat ca la antrenament.
Gazdele au primit o lovitura libera, dar Girleanu a reusit sa opreasca o faza care se anunta periculoasa in careul oaspetilor si imediat pe contraatac CF Braila ar fi putut crea panica in careul advers daca Pelin ar fi reusit pasa pentru Caragea.
Formatia braileana rareori a izbutit sa treaca de mijlocul terenului in aceasta prima jumatate a meciului si a parut pe ansamblu o echipa obosita, lipsita de orizont, fapt ce a permis celor din Otopeni sa mai loveasca o data decisiv, in minutul 34, de data aceasta si cu largul aport al lui Ghidarcea care practic i-a ridicat mingea "la fileu" lui Ciolpan. Si de aceasta data Cristian Dicu a fost initiatorul actiunii si coautor la gol.
Finalul primei reprize a fost unul pe contre. Margarit a centrat pentru Cristean insa atacantul gazdelor nu a reusit sa "perforeze" pentru a patra oara poarta braileana, iar Caragea a fortat un dribling in plus in locul unui sut pe poarta.

Ghidarcea putea marca golul de onoare

Dupa ce a facut o prima repriza excelenta, in care a marcat tot atitea goluri cit a inscris in primele cinci etape, gazdele au revenit pe gazon cu gindul de a-si majora avantajul, insa partea a doua a meciului a fost ceva mai echilibrata.
Iliuciuc s-a remarcat in minutul 50, cind a retinut balonul din fata lui Cristean, iar de partea cealalta fundasul central Bogdan Nicolae, care a reusit sa-l blocheze pe Caragea.
Din nou gazdele, prin Ciolpan, au incercat vigilenta portarului brailean insa mai putin inspirat a fost noul intrat in tabara braileana, Hristian, care a incercat sa-l surprinda cu un lob pe portarul Bovariu si astfel actiunea oaspetilor a fost sortita esecului.
Cea mai mare ocazie a brailenilor de a marca golul de onoare s-a derulat in minutul 70. Ghidarcea a sutat foarte puternic din lovitura libera si Bovariu a retinut balonul foarte greu, in doi timpi, din fata lui Caragea, care totusi daca era un pic mai atent ar fi putut relua fara probleme in plasa portii.
Cu toate ca la un moment dat CS Otopeni a parut o formatie relaxata, finalul meciului i-a apartinut in exclusivitate, Dicu, de doua ori si Florin Sandu fiind principalele pericole pentru tabara braileana.
Putea fi 4-0, un scor mult mai aproape de realitatea din teren, dar Cojenel si apoi Cristean au ratat pe rind, in aceeasi faza, un merit pentru faptul ca tabela nu s-a modificat avindu-l si Burghelea, fundasul care l-a inlocuit pe Pelin, cu un sfert de ora inainte de finalul partidei.
CF Braila a mai pierdut un joc si a ajuns la un pas de zona retrogradarii, iar viitorul nu pare prea roz deoarece in runda urmatoare se va deplasa la FC Brasov, o alta formatie angrenata cu sanse reale in lupta pentru promovare.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii