Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Infractori gălăţeni prinşi la Brăila, în zona Mall

* patru persoane acuzate că au comis furturi din două apartamente de pe raza municipiului Buzău au fost prinse în flagrant cu ajutorul poliţiştilor brăileni * după o urmărire ce a pornit din Buzău, hoţii au fost prinşi şi puşi la pământ de poliţiştii brăileni, în zona sensului giratoriu de la Brăila Mall * acţiunea s-a desfăşurat sub coordonarea Parchetului Judecătoriei Galaţi

 

 

Poliţiştii brăileni au prins patru hoţi gălăţeni, în zona sensului giratoriu de la Brăila Mall. Infractorii au spart apartamente din Buzău, apoi au fugit cu o maşină spre Brăila, numai că aici li s-a înfundat. Poliţiştii brăileni au oprit autoturismul şi i-au pus la pământ pe suspecţii de furt, acţiunea fiind organizată sub coordonarea procurorului Parchetului de la Judecătoria Galaţi.

Potrivit presei buzoiene, zilele trecute, gruparea de hoţi a fost prinsă în flagrant chiar în timp ce dădea loviturile în Buzău. Era vorba despre doi bărbaţi de 35 şi 44 ani, un minor de 17 ani şi o femeie de 38 ani, toţi din municipiul Galaţi, care ar fi pătruns, prin forţarea şi escaladarea geamului termopan, în două apartamente de pe raza municipiului Buzău. Aceştia au sustras bani, bunuri şi alte valori, prejudiciul fiind de 1.600 lei. După atac, hoţii au încercat să scape de poliţişti şi au lovit două maşini ale poliţiei. Oamenii legii au folosit armamentul din dotare executând mai multe focuri atât în plan vertical cât şi orizontal, în pneurile şi caroseria autoturismului în care se aflau persoanele suspecte. Indivizii au reuşit să fugă şi s-au deplasat cu un taxi spre municipiul Brăila unde au fost blocaţi în trafic de poliţiştii brăileni şi gălăţeni, fiind reţinuţi şi conduşi la sediul IPJ Galaţi. La data de 12 decembrie au fost efectuate 6 percheziţii la domiciliile persoanelor în cauză, poliţiştii găsind, cu această ocazie, bunuri, înscrisuri şi valori despre care există suspiciunea că ar proveni din săvârşirea unor infracţiuni de furt din locuinţă. Cei patru au fost prezentaţi magistraţilor care au dispus arestarea preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, în cazul celor doi bărbaţi şi al minorului, şi măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, în cazul femeii. În continuare, poliţiştii din cadrul I.P.J. Galaţi, I.P.J. Buzău şi I.P.J. Brăila efectuează cercetări în vederea probării întregii activităţi infracţionale a persoanelor în cauză.
Categorie articol: 

Comentarii