Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Infractori depistati intr-o actiune de prevenire a faptelor antisociale

In urma unei actiuni organizate in data de 18 ianuarie, pe linia prevenirii si combaterii faptelor antisociale si a evenimentelor rutiere, politistii braileni au reusit sa indentifice autorii mai multor infractiuni savirsite pe raza municipiului Braila. Actiunea s-a derulat Intre orele 06.00-18.00 si a fost desfasurata de lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale, Politiei Urbane si Politiei Rutiere. Pe parcursul acesteia, politistii au destramat trei grupuri de tineri care nu-si justificau prezenta In locurile in care se aflau, au legitimat 85 de persoane suspecte si au verificat 10 unitati tip cafe-bar sau internet si au aplicat 19 sanctiuni contraventionale, In valoare totala de 1.220 RON.
Patru braileni au fost identificati si condusi la sediul Politiei Municipiului Braila, pentru cercetari, deoarece s-a stabilit ca sint autorii a cinci spargeri inregistrate, initial, cu autori necunoscuti. Lui Leonte A. (21 de ani), din Braila, i s-a probat ca este autorul spargerilor comise In noaptea de 26 spre 27 iunie 2005, la Biserica "Maica Domnului" si In noaptea de 2 spre 3 iulie 2005, la locuinta lui Alexandru I., din Braila. De asemenea, Ginei S. (16 ani), din Braila, i s-a stabilit ca este autoarea furtului comis In data de 16 iunie 2005, din locuinta lui Fatinia S., din Braila, iar lui Paul Adrian F. (25 de ani) si Marian F. (21 de ani) ca, In perioada septembrie - noiembrie 2005, au comis doua spargeri din autoturisme parcate pe raza Municipiului Braila.
Alti patru braileni, Dragos N. (20 de ani), Vasile J. (19 ani), Laurentiu Adrian S. (22 de ani) si Alexandru B. (19 ani), toti din Braila, au fost identificati si cercetati pentru falsificarea de bilete de calatorie pe mijloacele de transport In comun. In cauza s-a propus Inceperea urmaririi penale, urmind ca dosarul cauzei sa fie Inaintat la Parchet. Nu a scapat de oamenii legii nici Ciprian Alexandru V. (18 ani), din Braila, care a fost depistat si Incarcerat deoarece se sustragea punerii In aplicare a mandatului de executare a pedepsei de doi ani si sase luni Inchisoare, pentru savirsirea infractiunii de furt calificat.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii