Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Indivizi suspecti, trecuti prin sita politistilor

Zeci de persoane au fost luate la intrebari de oamenii legii si perchezitionate corporal, cu ocazia unei razii de amploare efectuate de politisti si jandarmi. In acest week-end, oamenii legii au iesit la "vinatoare" in scopul prevenirii comiterii faptelor cu violenta si incalcarii normelor de circulatie rutiera. In noaptea de 25 spre 26 octombrie, lucratori de la posturile de politie arondate Politiei Municipiului au dat o raita prin discoteci si cafe-baruri, legitimind 59 de persoane, dintre care 51 au fost perchezitionate corporal sumar. Pentru neregulile constatate s-au aplicat 11 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 6.300 lei, conform prevederilor Legii 61/1991 si OUG 195/2002, republicate.
In aceeasi noapte, intre orele 24.00-02.00, politistii din Ianca, sprijiniti de o grupa mobila de jandarmi, au actionat pe raza orasului si a comunei Sutesti, pentru a preveni scandalurile si a depista persoanele care se sustrag executarii unor mandate de arestare. Astfel, au fost legitimate si perchezitionate corporal sumar 115 persoane, au fost controlate in trafic 22 de autovehicule si au fost aplicate 3 sanctiuni contraventionale, in valoare de 432 de lei.
Lucratorii de la Politia Insuratei au iesit si ei la atac, au legitimat 31 de persoane, au destramat doua grupuri de tineri, au aplanat doua stari conflictuale, aplicind 12 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 1.- de lei. Tot simbata noaptea, intre orele 22.00-2.00, politistii de la Faurei, Dudesti si Jirlau au controlat discotecile de pe raza de competenta, aplicind 4 sanctiuni in valoare de 800 de lei.
In noaptea de 24 spre 25 octombrie, intre orele 22.00-00.30, lucratori de la Biroul de Ordine Publica au luat cu asalt cafe-barurile, salile de internet si jocuri electronice, situate pe raza municipiului, in vederea depistarii minorilor care consumau bauturi alcoolice si a persoanelor care sint predispuse la savirsirea de fapte antisociale. Politistii au legitimat 193 de persoane, dintre care au perchezitionat corporal sumar 173, au condus la sediul Politiei Municipiului 58 de persoane si au verificat 48 de societati comerciale.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii