Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Individ periculos, imobilizat de taximetristi

Un barbat de 32 de ani, care a amenintat o tinara si a obligat-o sa se urce intr-un taxi, a fost dat pe mina politistilor. In momentul cind a fost acostata, fata in virsta de 18 ani, domiciliata in comuna Bordei Verde, se deplasa pe Bulevardul Dorobantilor, intorcindu-se de la munca. Incidentul s-a produs in seara zilei de 26 octombrie, individul cu ginduri necurate fiind prins de citiva taximetristi. La ora 21.50, in urma unei sesizari, agenti de la Biroul de Politie Urbana s-au deplasat in zona Bariera Calarasilor, unde l-au identificat pe Sebastian P. (32 de ani), din satul Lanurile, care fusese imobilizat intr-un autoturism taxi de mai multi conducatori auto.
Politistii au demarat cercetarile si au stabilit ca barbatul respectiv, prin amenintari cu acte de violenta si injurii, a lipsit-o de libertate in mod ilegal pe tinara in virsta de 18 ani. Individul o vazuse pe fata la chioscul unde lucra ca vinzatoare si s-a gindit apoi sa o agate. Cind aceasta a terminat programul, Sebastian P. a luat un taxi si a obligat-o pe tinara sa urce in autoturism, spunindu-i soferului ca este sotia lui. Ajungind la semafor, fata a reusit sa coboare din masina insa suspectul a fugit dupa ea sa o prinda. Conducatorul auto si-a dat seama ca ceva nu este in regula, si-a alertat colegii de serviciu si l-au imobilizat pe individ, dupa care au anuntat Politia.
Sebastian P. s-a ales cu dosar penal sub aspectul savirsirii infractiunii de lipsire de libertate in mod ilegal, fapta prevazuta si pedepsita de art.189 din Codul Penal.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii