Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Indisciplină în trafic: 50 de sancţiuni aplicate pietonilor

* joi, poliţiştii rutieri au desfăşurat acţiuni pentru reducerea accidentelor rutiere provocate de indisciplina pietonilor în trafic * au fost aplicate 57 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 10.000 de lei, dintre care 50 le-au fost aplicate pietonilor

 

 

Pietonii care nu ţin cont de prevederile Codului Rutier şi traversează prin locuri nepermise, fără a se gândi la riscuri, au fost în atenţia poliţiştilor zilele trecute. Amenzile aplicate pietonilor, într-o singură zi, au fost consistente.

Astfel, în ziua de 17 septembrie, poliţiştii rutieri au desfăşurat acţiuni pentru reducerea accidentelor rutiere provocate de indisciplina pietonilor în trafic. Cu această ocazie, au fost aplicate 57 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 10.000 de lei, dintre care 50 le-au fost aplicate pietonilor.

Şoferii nu au scăpat nici ei de controale, fiind vizaţi cei care nu acordă prioritate oamenilor angajaţi în traversarea străzii. Ca măsură complementară, poliţiştii brăileni au reţinut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce două permise de conducere, pentru neacordare prioritate pietoni.

Polițiștii brăileni vor continua să desfășoare acțiuni pe această linie în vederea prevenirii și combaterii accidentelor rutiere grave și pentru prevenirea încălcării prevederilor legale.

 

 
Categorie articol: 

Comentarii